Mitä ripsihuollossa tehdään?

3vk huolto

3vk huolto

2vk 45€/50€
3vk 60€/70€
4vk/muualta huoltoon tulevat  70 /80€

Miten varautua ripsihuoltoon?

Tule puhtain ripsin. Jos mahdollista, älä meikkaa silmiä samana päivänä, sillä monesti silmämeikkiä saattaa joutua kuitujen sekaan ja näiden putsaus voi vaikuttaa pysyvyyteen. Huomioithan, että nämä ovat asioita, jotka ovat suosituksia, joita noudattamalla pystytään takaamaan mahdollisimman hyvä pysyvyys ja viikon takuu ripsille.

Kuinka usein ripsihuolto kannattaa tehdä?

Ripsienpidennykset huolletaan yleensä 2-4 viikon välein. Huoltoväli on yksilöllinen ja voi toisinaan vaihdella ripsien kasvuvaiheesta riippuen. Huoltoväliin  vaikuttaa se haluaako ripsien olevan aina kunnossa, miten pajon omia ripsiä lähtökohtaisesti on ja miten nopeasti omat ripset uusiutuvat. Esimerkiksi jos omat ripset ovat tuuheat ja uusiutuvat hitaasti, voi kolme-neljä viikkoa olla sopiva aika. Jos huoltoväli on liian tiheä, ei omat luonnonripset ole välttämättä ennättäneet kasvaa sopivaan mittaan. Jos ripset uusiutuvat nopeasti tai ovat harvat ja haluat ripsien olevan huolitellut aina, voi kaksi viikkoa olla silloin sopiva ripsienhuoltoväli.

Miten ripsienpidennyksiä tulisi huoltaa kotona?

4vk huolto

4vk huolto

Ripsiliiman kuivumisaika yleensä 24h, jonka aikana ripsiä ei saisi  kastella. Meillä käytetään liimankuivattajaa jolloin liima on kuiva heti, tämä  vähentää silmien kuivumista ja ärtymistä, eikä silmiä pitäisi kirvellä missään vaiheessa. Tällöin ei tarvita 24h varoaikaaa. Saunaa tai uimista ei kuitenkaan suositella heti ensimmäisten vuorokausien aikana.

  • Älä käytä öljypohjaisia silmämeikinpoistoaineita, tai muita öljyjä ripsiin. Öljy voi liuottaa liimaa ja heikentää pysyvyyttä.
  • Älä käytä ripsiväriä. Miksi käyttäisit? Jos alat kaipaamaan ripsiväriä, soita ja varaa huoltoaika. Tämä on eriyisen tärkeää volyymiripsien kanssa! Volyymikuidut pakkautuvat yhteen ja jotkut ripsivärit kietoutuvat kuitujen ympärille jääden ripsiin pesun jälkeenkin. Mikäli ripsihuoltoon tullessa ripsissä on ripsivärin jäämiä, ei voida varmistua, että kuidut varmasti kiinnittyvät luonnonripseen oikein.
  • Vältä saunaa ja uimista. Nämä ovat tekijöitä jotka saattavat vaikuttaa pysyvyyteen. Saunoessa on hyvä laittaa silmien päälle suojaksi märkä pyyhe.
  • Älä hankaa. Ripsikuitujen hankaamista ja turhaa koskettelua tulisi välttää. Myös nukkuma-asento voi vaikutaa ripsien pysyvyyteen.
  • Pese ripsiä. Ripsiä olisi hyvä pestä vedellä ja ripsienpidennyksille suunnitellulla puhdistusaineella, jotta kuituihin ei pääse kertymään likaa, joka voisi heikentää liiman pysyvyyttä. Ripsiä ei siis tarvitse varjella vedeltä. Tietysti on hyvä muistaa, että ei hankaa ripsiä pestessä. Meiltä saat ostettua ripsienpidennyksille tarkoitettua puhdistusainetta.
  • Harjaa ripset päivittäin. Ripsiä on hyvä harjata päivittäin, mutta ei kuitenkaan liikaa. Yleensä ripsien harjaus aamulla ja illalla pesun jälkeen riittää.

Jos sinulla on jotain kysyttävää ripsihuollosta, niin olethan rohkeasti yhteydessä! Vastailen mielelläni kaikkiin kysymyksiin. Ripsihuolto kannattaa tehdä ammattilaisella, varaa aika ripsihuoltoon jo nyt!