Varauksen ehdot löydät klikkaamalla tätä palkkia: luethan läpi ennen varauksen tekoa


Mikäli joudut perumaan aikasi, teethän sen viimeistään 24h ennen sovittua aikaa. Muussa tapauksessa joudumme perimään 50 % hoidon hinnasta. Peruuttamatta jätetyistä varauksista perimme 75% hoidon hinnasta. Sairastapauksissa voimme sopia uuden ajan veloituksetta, mikäli ilmoitat sairastumisesta ennen sovittua aikaa ja toimitat sairastodistuksen. Siirretty aika on sitova ja peruutuksesta veloitetaan 50% peruutusajasta riippumatta. Varaamalla ajan hyväksyt peruutusehdot.

Olethan täysi-ikäinen varatessasi ajan. Mikäli olet alle 18-vuotias, pyydäthän huoltajaa varaamaan ajan puolestasi.

Kestopigmentoinnit ja ripsienpidennykset teemme vain täysi-ikäisille. Kestotaivutus, kestovärjäykset ja ripsienpidennykset voidaan tehdä vanhempien luvalla yli 16-vuotiaille.

Mainitsethan ajanvarauksen yhteydessä mikäli sinulla on lahjakortti. Emme ota vastaan vanhentuneita lahjakortteja. Mikäli lahjakortti on vanhentumassa, otathan yhteyttä meihin soittamalla tai sähköpostitse. Lahjakortin ja muut lisätiedot voit ilmoittaa varauksen jälkeen tulevaan lisätietolomakkeeseen. 

Opiskelijoille -10% alennus normaalihintaisista kosmetologin palveluista. Ei koske kestopigmentointeja eikä lahjakortteja, eikä alennusta voi yhdistää muihin tarjouksiin eikä käyttää lahjakorttien yhteydessä. Alennuksen saat näyttämällä voimassa olevaa kuvallista opiskelijakorttia.

Mikäli tulet muualta ripsihuoltoon, varaathan 4vk huollon jotta varmasti ehdimme saada ripset kuntoon.

Covid-19

– Huolehdimme aina hyvästä hygieniasta ja siivouksesta, mutta olemme tehostaneet siivousta ja desinfiointia koronaviruksen vuoksi.

– Käytämme maskia hoitojen aikana. Voit myös itse käyttää maskia hoidon aikana mikäli se on mahdollista.

– Pesethän kätesi saapuessasi hoitolaan. Voit pestä kädet vessassa ja löydät meiltä myös käsidesiä.

– Tulethan hoitoon vain terveenä. Myös me tulemme töihin vain terveenä.

-Tulethan paikalle varattuun aikaan, ettei vastaanottoon tule ruuhkaa.

Kanta-asiakas kortin edut ja kuukausitarjoukset

Charming Beautyn kanta-asiakaskortti on maksuton eikä velvoita sinua mihinkään. Kortille kerätään pisteitä ja kun sinulle on kertynyt pisteitä tietty määrä, saat palkinnoksi tuotteen, palvelun tai alennuksen. Meillä on järjestelmään lisätty palkintopisteillä saatavat palkinnot, joita on eri arvoisia. Voit siis lunastaa pisteillä palkintoja heti, kun pisteesi palkkioihin riittävät, tai voit halutessasi kerryttää pisteitä johonkin suurempaan palkintoon. Osa palkinnoista on kertaluontoisia, eli voit hyödyntää pisteitä vain kerran kyseiseen palkintoon, kun taas osa palkinnoista on mahdollista hyödyntää useammin. Voit tiedustella pistetilanteestasi ja mahdollisista saatavilla olevista palkinnoista kassalla. Palkinnot tulee lunastaa aina maksullisen käynnin yhteydessä. Eli kun käyt meillä hoidossa, voit hyödyntää pisteitä tuote-, alennus- tai palvelupalkintoon. Palvelupalkinnot tulee varata etukäteen toisen hoidon yhteyteen joko edellisellä käynnillä tai soittamalla meille, jotta tiedämme varata mukaan myös palkintohoidon. Asioidessasi meillä saat kanta-asiakaskortilla yhden pisteen per käyttämäsi euro, eli 1 € = 1 piste.

Esimerkkinä pisterajoista ja palkinnoista: Kun sinulla on 400 pistettä, saat 20% alennuksen ja 600 pisteellä saat 25% alennuksen jonka voit hyödyntää yhteen normaalihintaiseen palveluun tai tuotteeseen.

Muistathan, että mikäli suosittelet meitä ystävällesi ja ystäväsi tulee meille, sekä mainitsee sinut suosittelijaksi, saat itsellesi 50 pistettä.

Voit liittyä myös meidän sähköpostilistalle, jolloin saat aina ajankohtaisen infon kuukauden tarjouksista ja uutisista. Mainitset vain asiasta kassalla, tai valitset esitietolomakkeesta sähköpostin kun kysymme markkinoinnista. Lähetämme sähköposteja max. 2 krt/kk.

 

Yksivärinen Shellac kestolakkaus 38€ (45€)

Huhtikuun tarjouksena yksivärinen kestolakkaus 38€. Nyt on hyvä hetki tulla ottamaan kevät kynnet ja testaamaan suosittua shellac lakkausta. Löydät tämän kuukauden tarjous osiosta ajanvarauksessa.

Tarjous voimassa 1-30.4.2021

Tervetuloa!

Kosmetologiopiskelija

Eira on ollut meillä 2019 joulukuun alusta lähtien työkokeilussa puoli vuotta ja samalla opetellut jo joihinkin hoitoihin,  nyt hän opiskelee meillä oppisopimuksella kosmetologiksi. Eira on hyvin rauhallinen ja huolellinen tekijä, jotkut hoidot voivat vaatia hieman enemmän aikaa. Eiran uusista palveluista saat -20%, tarjoushinta näkyy ajanvarauksessa. Osa Eiran palveluista ovat normaalihintaisia sillä harjoitusta on jo takana enemmän.

Nyt saatavilla Eiralta Pandhy’s peruskasvohoidot ja Unna Nordic -kasvohoidot. Huomioitahan, että mekaanisessa puhdistuksessa saattaa aikaa mennä hieman enemmän ja varaat riittävästi aikaa.

Ajanvarauksesta tulee varausvahvistus ilmoittamaasi sähköpostiin automaattisesti aina, joten tarkistathan, että olet vastaanottanut varausvahvistuksen jotta varaus on varmasti mennyt läpi. Muistathan vahvistaa varauksesi.

Tiialle toistaiseksi uudet ripset ja ripsihuollot vain puhelimitse tai sähköpostilla. 

Jos et löydä itsellesi sopivaa aikaa, soita 040-7616444

Kauneushoitola Charming Beautyn tietosuojaselosteen pääset lukemaan tästä