Varauksen ehdot löydät klikkaamalla tätä palkkia: luethan läpi ennen varauksen tekoa


Jos joudut perumaan aikasi, teethän sen viimeistään 24h ennen sovittua aikaa. Muuten joudumme perimään 50 % hoidon hinnasta. Peruuttamatta jätetyistä varauksista perimme 75% hoidon hinnasta. Sairastapauksissa voidaan katsoa uusi aika veloituksetta kun ilmoitat sairastumisesta ennen sovittua aikaa ja toimitat sairastodistuksen, uusi aika sovitaan samalla. Siirretty aika on sitova ja peruutuksesta veloitetaan 50% peruutusajasta riippumatta. Varaamalla hyväksyt peruutusehdot.

Olethan täysi-ikäinen varatessasi ajan. Mikäli olet alle 18-vuotias pyydäthän huoltajaa varaamaan ajan puolestasi.

Kestopigmentoinnit ja ripsienpidennykset vain täysi-ikäisille. Kestotaivutus, kestovärjäykset ja ripsienpidennykset vanhempien luvalla yli 16-vuotiaille.

Mainitsethan ajanvarauksen yhteydessä mikäli sinulla on lahjakortti. Emme ota vastaan vanhentuneita lahjakortteja. Mikäli lahjakortti on vanhentumassa, otathan yhteyttä meihin soittamalla tai sähköpostitse. Lahjakortin ja muut lisätiedot voit ilmoittaa varauksen jälkeen tulevaan lisätietolomakkeeseen. 

Opiskelijoille -10% alennus normaalihintaisista kosmetologin palveluista. Ei koske kestopigmentointeja eikä lahjakortteja, ei voi yhdistää muihin tarjouksiin eikä käyttää lahjakorttien yhteydessä. Alennuksen saa näyttämällä voimassa olevaa kuvallista opiskelijakorttia.

Mikäli tulet muualta ripsihuoltoon, varaathan 4vk huollon jotta varmasti ennätämme saada ripset kuntoon.

Kanta-asiakas kortin edut ja kuukausitarjoukset

Charming Beautyn kanta-asiakaskortti on maksuton eikä velvoita sinua mihinkään. Kortilla kerätään pisteitä ja kun sinulla on tietty määrä pisteitä saat palkinnoksi tuotteen, palvelun tai alennuksen. Meillä on järjestelmään lisätty palkintopisteillä saatavat palkinnot joita on eri arvoisia. Voit siis lunastaa pisteillä heti palkintoja kun pisteesi riittävät tai kerryttää pisteitä johonkin arvokkaampaan palkintoon. Osa palkinnoista on kertaluontoisia, eli voit hyödyntää pisteitä vain kerran kyseisen palkinnon ja osa palkinnoista on mahdollista hyödyntää useammin. Voit kysyä kassalla pistetilanteestasi ja mihin palkintoihin pisteesi riittävät. Palkinnot tulee lunastaa aina maksullisen käynnin yhteydessä. Eli kun käyt meillä hoidossa voit hyödyntää pisteitä tuote, alennus tai palvelupalkintoon. Palvelupalkinnot tulee varata etukäteen toisen hoidon yhteyteen joko edellisellä käynnillä tai soittamalla jotta osaamme varata palkintohoidon. Asioidessasi meillä saat kantis kortilla yhden pisteen per käyttämäsi euro.

Esim. Kun sinulla on 400 pistettä saat 20% alennuksen ja 600 pisteellä saat 25% alennuksen jonka voit hyödyntää yhteen normaalihintaiseen palveluun tai tuotteeseen.

Muistathan, että mikäli suosittelet meitä ystävällesi ja ystäväsi tulee meille ja mainitsee sinut suosittelijaksi, saat itsellesi 50 pistettä.

Voit liittyä myös meidän sähköpostitus listalle, saadaksesi aina kuukausittaisen infon, kuun tarjouksista ja uutisista. Mainitset vain asiasta kassalla tai valitset esitietolomakkeesta sähköpostin kun kysymme markkinoinnista. Emme lähetä sähköposteja kuin max. 2krt/kk.

Toukokuun edut:

PANDHY’S™ BrightenUp Heleyttävä kasvohoito 60€ (norm. 70€)

Ihoa kirkastava erikoiskasvohoito sisältää paljon c-vitamiinia, joka auttaa ennaltaehkäisemään ikääntymisen merkkejä. Hoito on suunniteltu erityisesti 30-40 -vuotiaille.

Tarjous voimassa 1-31.5.2020  etuhintaista hoitoa ei voi ostaa lahjakortille.

Tuotteet:

Freshfoot-öljy jaloille 6,40€ (8€)

FreshFoot öljysekoitus on ainutlaatuinen, raikkaan tuoksuinen öljyseos, joka ravitsee jalkojen ihoa, lisää verenkiertoa ja rentouttaa lihaksia.

Säännöllinen käyttö ehkäisee kovettumien syntymistä. Sekä mintun, että eukalyptuksen eteerinen öljy tunnetaan antibakteerisena ja tulehduksia estävänä aineena. Niillä on myös deodoroivia ominaisuuksia joka lisää jalkojen hygieniaa!

LOOkX DUO -Aurinkopuuteri aurinkosuojalla 20,72€ (25,90€)

  Tämä aurinkopuuteri antaa kasvoille, kaulaan ja dekolteelle terveen, kultaisen hehkun, kuten myös tarpeellisen UV-suojan. Koostumus sisältää keskivahvan aurinkosuojan, E-vitamiinia (voimakas antioksidantti, joka taistelee ihon vanhenemista vastaan) ja kosteuttavia aineosia. Kiiltävät alueet saavat kestävän mattapinnan ja iho jää tasaisen sävyiseksi ja kauniiksi.

Edut:

   • Pitää yllä tervettä lämmintä hehkua
   • Luonnollinen lopputulos
   • Antaa keskitason UV-suojan
   • Aurinkopuuteri ja poskipuna
   • Kosteuttavat ainesosat ja antioksidantit antavat luonnollisen suojan ikääntymistä vastaan
    Käyttö: Lisää tuote vasta viimeiseksi, päivittäisten ihonhoitotuotteiden, tai meikkipohjan jälkeen käyttämällä LOOkX- puuterisivellintä. Lisää useita kertoja päivässä saadaksesi extrasuojan auringolta. Voidaan käyttää myös pelkästään poskille poskipunana.

Tarjoukset voimassa 31.5.2020 asti. Ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai tarjouksiin.

Uutuushoidot

Uutuushoidot löytyvät Tarjous osiosta

Unna Nordic-Metsäelämys

Tutustumishintaan toukokuun loppuun asti 90€ (norm. 105€)

Rentouttava, metsäinen elämyshoito kaikille aisteille

Hoidossa tehdään rentouttava selkähieronta, jonka jälkeen hoito jatkuu kasvojen syväpuhdistavalla, ihoa kirkastavalla turve-hiilikuorinnalla. Ihoasi hellitään ja kosteutetaan kerrostamalla koivunmahlaa sisältäviä hoitovesiä sekä ihoa uudistavia seerumeja. Syvän rentoutumisen koet viimeistään havumetsältä tuoksuvan kasvohieronnan aikana, jonka jälkeen kasvoillesi levitetään viilentävä kasvonaamio. Naamion vaikuttaessa kädet hierotaan. Hoidon päätteeksi voit virkistäytyä nauttimalla rauhassa valitsemaasi juomaa. Hoidon kesto 75min.

Freshfoot-jalkahoito 65€ (90€ kestolakkauksella)

RAJOITETTU ERÄ! Tämä hoito saatavilla rajoitetun ajan kesäkuun loppuun asti. 

Hoidossa jalkakylvyn aikana saat nauttia rentouttavasta päähieronnasta, jonka jälkeen jalat kuoritaan ja kynnet ja kynsinauhat huolletaan kuntoon. Voit varata hoidon joko tavallisella lakkauksella tai kestolakkauksella. Lopuksi saat virkistävän jalkahieronnan ja voit jatkaa hoidon virkistävää vaikutusta kotona mukaan saatavalla freshfoot-öljyllä 6ml. Hoidon kesto 1h.

Harjoittelijoiden tarjoukset

Uusi opiskelija

Eira on ollut meillä joulukuun alusta lähtien työkokeilussa ja samalla opetellut jo joihinkin hoitoihin. Hän aloittaa meillä oppisopimuksella opiskelemaan kosmetologiksi. Eira on hyvin rauhallinen ja huolellinen tekijä. Hänen hoidot ovat alennettuun hintaan. Hänen tekemänsä hoidot löydät harjoittelijahoidoista.

Ajanvarauksesta tulee varausvahvistus ilmoittamaasi sähköpostiin automaattisesti aina, joten tarkistathan, että olet vastaanottanut varausvahvistuksen jotta varaus on varmasti mennyt läpi. Muistathan vahvistaa varauksesi.

Hierojalla on käytössään omat lahjakortit, eli Charming Beautyn lahjakortit käyvät vain kauneushoitolan palveluihin.
Jos et löydä itsellesi sopivaa aikaa, soita 040-7616444

Kauneushoitola Charming Beautyn tietosuojaselosteen pääset lukemaan tästä