Varauksen ehdot löydät klikkaamalla tätä palkkia: luethan läpi ennen varauksen tekoa


Jos joudut perumaan aikasi, teethän sen viimeistään 24h ennen sovittua aikaa. Muuten joudumme perimään 50 % hoidon hinnasta. Peruuttamatta jätetyistä varauksista perimme 75% hoidon hinnasta. Sairastapauksissa voidaan katsoa uusi aika veloituksetta kun ilmoitat sairastumisesta ennen sovittua aikaa ja toimitat sairastodistuksen, uusi aika sovitaan samalla. Siirretty aika on sitova ja peruutuksesta veloitetaan 50% peruutusajasta riippumatta. Varaamalla hyväksyt peruutusehdot.

Olethan täysi-ikäinen varatessasi ajan. Mikäli olet alle 18-vuotias pyydäthän huoltajaa varaamaan ajan puolestasi.

Kestopigmentoinnit ja ripsienpidennykset vain täysi-ikäisille. Kestotaivutus, kestovärjäykset ja ripsienpidennykset vanhempien luvalla yli 16-vuotiaille.

Mainitsethan ajanvarauksen yhteydessä mikäli sinulla on lahjakortti. Emme ota vastaan vanhentuneita lahjakortteja. Mikäli lahjakortti on vanhentumassa, otathan yhteyttä meihin soittamalla tai sähköpostitse. Lahjakortin ja muut lisätiedot voit ilmoittaa varauksen jälkeen tulevaan lisätietolomakkeeseen. 

Opiskelijoille -10% alennus normaalihintaisista kosmetologin palveluista. Ei koske kestopigmentointeja eikä lahjakortteja, ei voi yhdistää muihin tarjouksiin eikä käyttää lahjakorttien yhteydessä. Alennuksen saa näyttämällä voimassa olevaa kuvallista opiskelijakorttia.

Mikäli tulet muualta ripsihuoltoon, varaathan 4vk huollon jotta varmasti ennätämme saada ripset kuntoon.

Kanta-asiakas kortin edut ja kuukausitarjoukset

Charming Beautyn kanta-asiakaskortti on maksuton eikä velvoita sinua mihinkään. Kortilla kerätään pisteitä ja kun sinulla on tietty määrä pisteitä saat palkinnoksi tuotteen, palvelun tai alennuksen. Meillä on järjestelmään lisätty palkintopisteillä saatavat palkinnot joita on eri arvoisia. Voit siis lunastaa pisteillä heti palkintoja kun pisteesi riittävät tai kerryttää pisteitä johonkin arvokkaampaan palkintoon. Osa palkinnoista on kertaluontoisia, eli voit hyödyntää pisteitä vain kerran kyseisen palkinnon ja osa palkinnoista on mahdollista hyödyntää useammin. Voit kysyä kassalla pistetilanteestasi ja mihin palkintoihin pisteesi riittävät. Palkinnot tulee lunastaa aina maksullisen käynnin yhteydessä. Eli kun käyt meillä hoidossa voit hyödyntää pisteitä tuote, alennus tai palvelupalkintoon. Palvelupalkinnot tulee varata etukäteen toisen hoidon yhteyteen joko edellisellä käynnillä tai soittamalla jotta osaamme varata palkintohoidon. Asioidessasi meillä saat kantis kortilla yhden pisteen per käyttämäsi euro.

Esim. Kun sinulla on 400 pistettä saat 20% alennuksen ja 600 pisteellä saat 25% alennuksen jonka voit hyödyntää yhteen normaalihintaiseen palveluun tai tuotteeseen.

Muistathan, että mikäli suosittelet meitä ystävällesi ja ystäväsi tulee meille ja mainitsee sinut suosittelijaksi, saat itsellesi 50 pistettä.

Voit liittyä myös meidän sähköpostitus listalle, saadaksesi aina kuukausittaisen infon, kuun tarjouksista ja uutisista. Mainitset vain asiasta kassalla tai valitset esitietolomakkeesta sähköpostin kun kysymme markkinoinnista. Emme lähetä sähköposteja kuin max. 2krt/kk.

Elokuun edut:

Unna Nordic kasvohoito 90min, 90€ (100€)

Kesän jälkeen on hyvä huoltaa kasvojen ihoa, auringon ja aurinkosuojan käytöstä aiheutuneen kuormituksen jälkeen.

Elokuun ajan tarjouksessa ihanaa hemmottelua! Unna Nordicin 90 minuutin kasvohoito on rentouttava kokemus niin iholle kuin mielellekkin. Hoidossa käytetään suomalaisen Unna Nordicin metsäisiä luonnonkosmetiikan tuotteita ja hoito sisältää ihanan rentouttavan hieronnan. Hoito räätälöidään aina ihosi kunnon ja toiveidesi mukaisesti. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, tarvittaessa mekaanisen ihonpuhdistuksen, hieronnan ja naamion.

Nauti kokonaisvaltaisesta hoidosta ihanien metsäisten tuoksujen äärellä.

Tarjous voimassa 1-31.8.2020  etuhintaista hoitoa ei voi ostaa lahjakortille.

Tuotteet:

LOOkX O2 Relax Kasvonaamio 33,60€ (42€)

O2 naamio virkistää sameaa ja väsynyttä ihoa, kosteuttaa tehokkaasti, vähentää ihon punoitusta ja rauhoittaa.

Tärkeimmät aktiiviaineet:

-Viinirypäleenuute: Rauhoittaa punoitusta, vähentää histamiinin tuotantoa, lisää ihon happipitoisuutta.

-Hyaluronihappo: sitoo kosteutta ihoon, edistää ihon joustavuutta.

– Panthenol B5: Vähentää hienoja juonteita, helpottaa ärsytystä ja auringonpolttamia sekä kutinaa.

Tämä on oikea monitoimituote! Lue lisää täältä

LOOkX Vitamin Cocktail Scrup 39,92€ (49,90€)

LOOkX vitamiinikuorinta sisältää pieniä A-, E- ja C-vitamiinirakeita jotka rikkoutuvat ihoa kuoriessa vapauttaen elvyttävän ja virkistävän vitamiinipommin. Ihostasi tulee silminnähden heleämpi ja kuulaampi. Kuorivana ainesosana tuotteessa on käytetty pesusienikurkkua, joka poistaa kuolleen ihosolukon hellävaraisesti mutta tehokkaasti.

Tärkeimmät aktiiviaineet:

-Luffa (pesusienikurkku) puhdistaa ja kuorii kevyesti.

-Mannitoli kosteuttaa voimakkaasti.

-A, C ja E vitamiinit ovat antioksidantteja joilla on anti-agening ominaisuuksia, suojelee solukalvoja ja auttaa boostaamaan ihon suojamekanismeja.

Lue lisää täältä

Tarjoukset voimassa 31.8.2020 asti. Ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai tarjouksiin.

Harjoittelijoiden tarjoukset

Uusi opiskelija

Eira on ollut meillä joulukuun alusta lähtien työkokeilussa ja samalla opetellut jo joihinkin hoitoihin, hän opiskelee meillä oppisopimuksella kosmetologiksi. Eira on hyvin rauhallinen ja huolellinen tekijä. Eiran palveluista saat -20%.

Ajanvarauksesta tulee varausvahvistus ilmoittamaasi sähköpostiin automaattisesti aina, joten tarkistathan, että olet vastaanottanut varausvahvistuksen jotta varaus on varmasti mennyt läpi. Muistathan vahvistaa varauksesi.

Tiialle toistaiseksi uudet ripset ja ripsihuollot vain puhelimitse tai sähköpostilla. 

Katri lomalla 27.7-7.8.2020 

Hierojalla on käytössään omat lahjakortit, eli Charming Beautyn lahjakortit käyvät vain kauneushoitolan palveluihin.
Jos et löydä itsellesi sopivaa aikaa, soita 040-7616444

Kauneushoitola Charming Beautyn tietosuojaselosteen pääset lukemaan tästä