Varauksen ehdot löydät klikkaamalla tätä palkkia: luethan läpi ennen varauksen tekoa


Jos joudut perumaan aikasi, teethän sen viimeistään 24h ennen sovittua aikaa. Muuten joudumme perimään 50 % hoidon hinnasta. Peruuttamatta jätetyistä varauksista perimme 75% hoidon hinnasta. Sairastapauksissa voidaan katsoa uusi aika veloituksetta kun ilmoitat sairastumisesta ennen sovittua aikaa ja toimitat sairastodistuksen, uusi aika sovitaan samalla. Siirretty aika on sitova ja peruutuksesta veloitetaan 50% peruutusajasta riippumatta. Varaamalla hyväksyt peruutusehdot.

Olethan täysi-ikäinen varatessasi ajan. Mikäli olet alle 18-vuotias pyydäthän huoltajaa varaamaan ajan puolestasi.

Kestopigmentoinnit ja ripsienpidennykset vain täysi-ikäisille. Kestotaivutus, kestovärjäykset ja ripsienpidennykset vanhempien luvalla yli 16-vuotiaille.

Mainitsethan ajanvarauksen yhteydessä mikäli sinulla on lahjakortti. Emme ota vastaan vanhentuneita lahjakortteja. Mikäli lahjakortti on vanhentumassa, otathan yhteyttä meihin soittamalla tai sähköpostitse. Lahjakortin ja muut lisätiedot voit ilmoittaa varauksen jälkeen tulevaan lisätietolomakkeeseen. 

Opiskelijoille -10% alennus normaalihintaisista kosmetologin palveluista. Ei koske kestopigmentointeja eikä lahjakortteja, ei voi yhdistää muihin tarjouksiin eikä käyttää lahjakorttien yhteydessä. Alennuksen saa näyttämällä voimassa olevaa kuvallista opiskelijakorttia.

Mikäli tulet muualta ripsihuoltoon, varaathan 4vk huollon jotta varmasti ennätämme saada ripset kuntoon.

Covid-19

-Huolehdimme aina hyvästä hygieniasta ja siivouksesta, mutta olemme tehostaneet siivousta ja desinfiointia koronaviruksen takia.

-Käytämme maskia hoitojen aikana. Voit myös itse käyttää maskia hoidon aikana mikäli se on mahdollista.

– Pesethän kädet saapuessasi hoitolaan. Voit pestä kädet vessassa ja löydät meiltä myös käsidesiä.

-Tulethan vain terveenä hoitoon, mekin tulemme töihin vain terveenä.

Kanta-asiakas kortin edut ja kuukausitarjoukset

Charming Beautyn kanta-asiakaskortti on maksuton eikä velvoita sinua mihinkään. Kortilla kerätään pisteitä ja kun sinulla on tietty määrä pisteitä saat palkinnoksi tuotteen, palvelun tai alennuksen. Meillä on järjestelmään lisätty palkintopisteillä saatavat palkinnot joita on eri arvoisia. Voit siis lunastaa pisteillä heti palkintoja kun pisteesi riittävät tai kerryttää pisteitä johonkin arvokkaampaan palkintoon. Osa palkinnoista on kertaluontoisia, eli voit hyödyntää pisteitä vain kerran kyseisen palkinnon ja osa palkinnoista on mahdollista hyödyntää useammin. Voit kysyä kassalla pistetilanteestasi ja mihin palkintoihin pisteesi riittävät. Palkinnot tulee lunastaa aina maksullisen käynnin yhteydessä. Eli kun käyt meillä hoidossa voit hyödyntää pisteitä tuote, alennus tai palvelupalkintoon. Palvelupalkinnot tulee varata etukäteen toisen hoidon yhteyteen joko edellisellä käynnillä tai soittamalla jotta osaamme varata palkintohoidon. Asioidessasi meillä saat kantis kortilla yhden pisteen per käyttämäsi euro.

Esim. Kun sinulla on 400 pistettä saat 20% alennuksen ja 600 pisteellä saat 25% alennuksen jonka voit hyödyntää yhteen normaalihintaiseen palveluun tai tuotteeseen.

Muistathan, että mikäli suosittelet meitä ystävällesi ja ystäväsi tulee meille ja mainitsee sinut suosittelijaksi, saat itsellesi 50 pistettä.

Voit liittyä myös meidän sähköpostitus listalle, saadaksesi aina kuukausittaisen infon, kuun tarjouksista ja uutisista. Mainitset vain asiasta kassalla tai valitset esitietolomakkeesta sähköpostin kun kysymme markkinoinnista. Emme lähetä sähköposteja kuin max. 2krt/kk.

Lokakuun edut:

Aromahieronta 90min, 80€ (90€)

Lokakuun tarjouksena ihanan rentouttava kokovartalohieronta eteerisillä öljyillä. Voit valita minkälaisen öljyseoksen haluat hoitoon: virkistävän, rentouttavan, stressiä lievittävän? Tule rentoutumaan ja nauttimaan omasta hetkestä, kiireisen arjen keskellä.

Tarjous voimassa 1-31.10.2020 etuhintaista hoitoa ei voi ostaa lahjakortille tai yhdistää muihin alennuksiin tai tarjouksiin.

Tuotteet:

LOOkX Retinol2ndG voide 59,92€ (74,90€)

LOOkX Retinol2ndG Cream on tehokas anti-age hoitovoide, joka kirkastaa ja tasoittaa ihoa kapseloidun retinolin sekä C- ja E-vitamiinien avulla. 

Tärkeimmät aktiiviaineet:

-sekoitus C- ja E-vitamiini kirkastaa ja suojaa. Rikastettu sheavoilla.

– kapseloitu retinoli on uuden sukupolven retinoli joka on vähemmän aggressiivinen ja imeytyy syvimpiin ihon kerroksiin.

-Opuntiakaktuksen kantasolu hidastaa luonnollista ikääntymistä ja kosteuttaa voimakkaasti.

Lue lisää täältä

LOOkX H2O lift naamio 33,60€ (42€)

H2O Lift on kohottava kasvonaamio, joka häivyttää tehokkaasti ikääntymisen merkkejä iholta ja saa sen näyttämään täyteläisemmältä. Naamio sisältää vadelman kantasolu-uutetta, joka pehmentää ja suojaa ihoa ikääntymisen merkeiltä, sekä kuningatarhyytelöä joka sisältää runsaasti vitamiineja, mineraaleja sekä proteiineja.

Lue lisää täältä

PANDHY’S Skinrenew öljyseerumi 23,12€ (28,90€)

Syksyn tullen ihonhoitorutiini usein kaipaa hieman päivitystä, ja viimeistään tässä vaiheessa kannattaakin ottaa ihoa pehmentävä ja suojaava kasvoöljy käyttöön. Skinrenew sisältää runsaasti ihoa kirkastavaa ja uudistavaa C-vitamiinia ja se sopii loistavasti väsyneelle, auringon vahingoittamalle iholle.
Vinkki epäpuhtaalle iholle. Tämä tuote sopii myös mikäli kärsit epäpuhtauksista, kuten mustapäistä ja tukkeumista, yö käyttöön. Voit käyttää tuotetta pelkästään tai laittaa yövoiteen alle. 

Lue lisää täältä

PANDHY’S AHA Coktail 29,76€ (37,20€)

AHA Cocktail kuorii ja uudistaa ihoa rakeettomasti ja hellävaraisesti. Se sisältää mm. mansikka-, vadelma-, mango-, guava- ja greippiuutteita jotka virkistävät ja tasoittavat ihosi pehmeäksi ja heleäksi!

Loistava tuote ikääntyvälle ja samealle iholle. Kirkastaa ja tasoittaa ihon sävyä, olematta liian voimakas ohuemmallakaan iholla. 

Lue lisää täältä

Tarjoukset voimassa 31.10.2020 asti. Ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai tarjouksiin.

Eri tekijöiden tarjoushinnat

Opiskelija

Eira on ollut meillä 2019 joulukuun alusta lähtien työkokeilussa puoli vuotta ja samalla opetellut jo joihinkin hoitoihin, hän opiskelee meillä oppisopimuksella kosmetologiksi. Eira on hyvin rauhallinen ja huolellinen tekijä, jotkut hoidot voivat vaatia hieman enemmän aikaa. Eiran uusista palveluista saat -20%, tarjoushinta näkyy ajanvarauksessa. Osa Eiran palveluista ovat normaalihintaisia sillä harjoitusta on jo takana enemmän.

Uusi kosmetologi

Anita on meidän uusin kosmetologi ja hänen palveluistaan saa nyt joulukuun loppuun asti -20% tutustumishintaan. Varaathan aikaa hieman enemmän, sillä hänellä saattaa alkuun mennä pidempään. Hänellä on aikaa siitä kun on hoitotyötä tehnyt viimeksi joten huomioithan tämän. Anita on hyvin rauhallinen ja huolellinen.

Ajanvarauksesta tulee varausvahvistus ilmoittamaasi sähköpostiin automaattisesti aina, joten tarkistathan, että olet vastaanottanut varausvahvistuksen jotta varaus on varmasti mennyt läpi. Muistathan vahvistaa varauksesi.

Tiialle toistaiseksi uudet ripset ja ripsihuollot vain puhelimitse tai sähköpostilla. 

Jos et löydä itsellesi sopivaa aikaa, soita 040-7616444

Kauneushoitola Charming Beautyn tietosuojaselosteen pääset lukemaan tästä