Varauksen ehdot löydät klikkaamalla tätä palkkia: luethan läpi ennen varauksen tekoa


Jos joudut perumaan aikasi, teethän sen viimeistään 24h ennen sovittua aikaa. Muuten joudumme perimään 50 % hoidon hinnasta. Peruuttamatta jätetyistä varauksista perimme 75% hoidon hinnasta. Sairastapauksissa voidaan katsoa uusi aika veloituksetta kun ilmoitat sairastumisesta ennen sovittua aikaa ja toimitat sairastodistuksen, uusi aika sovitaan samalla. Siirretty aika on sitova ja peruutuksesta veloitetaan 50% peruutusajasta riippumatta. Varaamalla hyväksyt peruutusehdot.

Olethan täysi-ikäinen varatessasi ajan. Mikäli olet alle 18-vuotias pyydäthän huoltajaa varaamaan ajan puolestasi.

Kestopigmentoinnit ja ripsienpidennykset vain täysi-ikäisille. Kestotaivutus, kestovärjäykset ja ripsienpidennykset vanhempien luvalla yli 16-vuotiaille.

Mainitsethan ajanvarauksen yhteydessä mikäli sinulla on lahjakortti. Emme ota vastaan vanhentuneita lahjakortteja! Mikäli lahjakortti on vanhentumassa, otathan yhteyttä meihin soittamalla tai sähköpostitse. Lahjakortin ja muut lisätiedot voit ilmoittaa varauksen jälkeen tulevaan lisätietolomakkeeseen. 

Opiskelijoille -10% alennus normaalihintaisista kosmetologin palveluista. Ei koske kestopigmentointeja eikä lahjakortteja, ei voi yhdistää muihin tarjouksiin eikä käyttää lahjakorttien yhteydessä. Alennuksen saa näyttämällä voimassa olevaa kuvallista opiskelijakorttia.

Mikäli tulet muualta ripsihuoltoon, varaathan 4vk huollon jotta varmasti ennätämme saada ripset kuntoon.

Kanta-asiakas kortin edut ja kuukausitarjoukset

Charming Beautyn kanta-asiakaskortti on maksuton eikä velvoita sinua mihinkään. Kortilla kerätään pisteitä ja kun sinulla on tietty määrä pisteitä saat palkinnoksi tuotteen, palvelun tai alennuksen. Meillä on järjestelmään lisätty palkintopisteillä saatavat palkinnot joita on eri arvoisia. Voit siis lunastaa pisteillä heti palkintoja kun pisteesi riittävät tai kerryttää pisteitä johonkin arvokkaampaan palkintoon. Osa palkinnoista on kertaluontoisia, eli voit hyödyntää pisteitä vain kerran kyseisen palkinnon ja osa palkinnoista on mahdollista hyödyntää useammin. Voit kysyä kassalla pistetilanteestasi ja mihin palkintoihin pisteesi riittävät. Palkinnot tulee lunastaa aina maksullisen käynnin yhteydessä. Eli kun käyt meillä hoidossa voit hyödyntää pisteitä tuote, alennus tai palvelupalkintoon. Palvelupalkinnot tulee varata etukäteen toisen hoidon yhteyteen joko edellisellä käynnillä tai soittamalla jotta osaamme varata palkintohoidon. Asioidessasi meillä saat kantis kortilla yhden pisteen per käyttämäsi euro.

Esim. Kun sinulla on 400 pistettä saat 20% alennuksen ja 600 pisteellä saat 25% alennuksen jonka voit hyödyntää yhteen normaalihintaiseen palveluun tai tuotteeseen.

Muistathan, että mikäli suosittelet meitä ystävällesi ja ystäväsi tulee meille ja mainitsee sinut suosittelijaksi, saat itsellesi 50 pistettä.

Voit liittyä myös meidän sähköpostitus listalle, saadaksesi aina kuukausittaisen infon, kuun tarjouksista ja uutisista. Mainitset vain asiasta kassalla tai valitset esitietolomakkeesta sähköpostin kun kysymme markkinoinnista. Emme lähetä sähköposteja kuin max. 2krt/kk.

Tammikuun edut:

Pandhy’s Rose Relax-kasvohoito 65‚ā¨ (75‚ā¨)

Tasapainottavassa hoidossa on ruusu pääosassa. Ruusu rauhoittaa, vahvistaa ja uudistaa niin ihoa kuin sielua. Ruusukvartsihieronta ja ruusunterälehtinaamio hellivät rasittunutta ihoa. Hoito rauhoittaa punoittavaa ihoa.

Tuotteet:

Hydrobase kosteusvoide 24‚ā¨(30‚ā¨)

on todella tehokkaasti ihoa kosteuttava, helposti imeytyvä, pehmentävä ja se auttaa säilyttämään ihon kosteuden tehokkaasti.

Skin Renew-√∂ljy 23,90‚ā¨ (28,90‚ā¨)

sisältää huiman määrän C-vitamiinia joka mm. tuhoaa vapaita radikaaleja parantaen ihossa olevia vaurioita, aktivoi soluja, ehkäisee ja vaalentaa pigmenttimuutoksia, silottaa, pehmentää sekä kirkastaa ihoa.

3 Unna Nordic tuotteen ostajalle lahjaksi kosteuttava Pihla seerumi

Nyt kannattaa täydentää ihonhoidon varastoja, sillä kun ostat kolme Unna Nordic tuotetta saat kosteuttavan Pihla seerumin lahjaksi.

Hajusteeton, syväkosteuttava seerumi on oiva lisä iholle etenkin näin talvikuukausina, kun ihoa kiristelee ja vaihteleva säätila tuo omat hankaluutensa ihonhoitoon. Pihlan avainainesosa on koivunmahla, joka tukee mesimarjauutteen ja hyaluronihapon vaikutuksia isolla.

Tarjoukset voimassa 31.1.2020 asti

Syksyn 2019 uudet pakettihoidot

Syksyn pakettihoidot ovat olleet niin suosittuja, että lisäämme ne pysyvästi valikoimaan.

Kaamos hoito 90min 95‚ā¨¬†

Tämä hemmotteluhoito saa stressin lievenemään ja sykkeen tasoittumaan. Hoito sisältää Unna Nordic kasvohoidon ja selän kuumakivihieronnan.

Stressin lievityshoito 60min 65‚ā¨

Tämä hoito saa sinut rauhoittumaan ja rentoutumaan. Pääset nauttimaan rauhallisesta tunnelmasta ja pehmeistä jaloista. Hoito sisältää jalkojen kylvetyksen, kuorinnan, naamion ja hieronnan sekä dekoltaa, hartia, päähieronnan. Tämä hoito voidaan tehdä myös aromahierontana, mainitset vain varauksen yhteydessä haluavasi hoidossa käytettävän eteerisiä öjyjä.

Hoidot varattavissa hoitopaketeista.

Tiia on koulutuksessa 17-20.2.2020

Katri lomailee 15-20.1.2020

Outi lomailee 6-21.2.2020

Laura lomailee 5-12-2.2020

varaathan aikasi ajoissa niin saat mieleisen ajan ūüôā

Uusi kosmetologi
Meillä aloittaa uusi kosmetologiopiskelija Laura. Hän valmistuu kosmetologiksi keväällä 2020 ja hänen palveluistaan saat 20% alennuksen. Klassisia ripsiä Laura on tehnyt vuodesta 2016 ja volyymeja 2019 keväästä. Lauran valikoimiin kuuluu sokeroinnit, kestovärjäykset ja taivutukset, käsi-ja jalkahoidot,kestolakkaukset, peruskasvohoidot, kuumakivihieronta ja syksyn uudet hoitopaketit. alennus lasketaan kassalla.

Volyymit Lauralla joulukuun loppuun asti uudet 80‚ā¨ ja 4vk huolto 50‚ā¨.

Ajanvarauksesta tulee varausvahvistus ilmoittamaasi sähköpostiin automaattisesti aina, joten tarkistathan, että olet vastaanottanut varausvahvistuksen jotta varaus on varmasti mennyt läpi. Muistathan vahvistaa varauksesi.

Hierojalla on käytössään omat lahjakortit, eli Charming Beautyn lahjakortit käyvät vain kauneushoitolan palveluihin.
Jos et löydä itsellesi sopivaa aikaa, soita 040-7616444

Kauneushoitola Charming Beautyn tietosuojaselosteen pääset lukemaan tästä