m-P_cHeT

UNNA NORDIC – TARINA

Avaa aistisi ja päästä metsä lähellesi.

Talletimme aisteja hellivän metsähetken hoitolasarjaan, jonka pääraaka-aineet ovat peräisin suomalaisesta luonnosta. Metsä ja sen myönteiset vaikutukset mieleen ja kehoon olivat inspiraation lähteenä Unna Nordic -sarjalle. Tuotteiden laadukkaat raaka-aineet vahvistavat ihoa ja aktivoivat sen omaa uudistumiskykyä.

Valitsimme tuotteisiin ainoastaan luonnon tehokkaimpia raaka-aineita. Vastuullisesti valmistetut vegaaniset tuotteet sisältävät muun muassa antioksidanttista ja kosteuttavaa koivunmahlaa, ihoa vahvistavaa mäntyä ja virkistävää mustakuusta sekä ihon tasapainoa ylläpitävää katajaa. Omalla tehtaalla Helsingissä valmistetuissa tuotteissa on hyödynnetty myös esimerkiksi hoitavaa ratamoa, vitamiinipitoisia metsämarjoja ja ihoa vahvistavaa kauraa.

Unna Nordic -sarja on lahja meiltä kosmetologeilta sinulle, sillä haluamme ihosi saavan parasta mahdollista hoitoa Suomen muuttuvassa ilmastossa. Lämpimästi tervetuloa Unna Nordic -hoitolaan, jossa hoidot tehdään täysin sinun ihosi tarpeiden mukaan poimituilla tuotteilla.

UNNA NORDIC- KASVOHOIDOT

Löydät meiltä kolme vaihtoehtoa Unnalla tehtävistä kasvohoidoista. Jokainen hoito yksilöidään ihon tarpeiden ja asiakkaan toiveiden mukaan. Hoidot ovat eri pituisia ja näihin esimerkkeinä kerrottu mitä missäkin ajassa ennättää esimerkiksi tekemään. Jokaiseen hoitoon kuuluu alkupuhdistus, kuorinta, ihon, hoitoajan ja asiakkaan toiveiden mukaan ihonpuhdistus ja/tai hieronta ja naamio.  Unna hoidossa koet huumaavat tuoksut ja rentoudut täydellisesti.

UNNA NORDIC 60MIN 70€

Hoidossa ennättää tekemään esimerkiksi lyhyen ihonpuhdistuksen tai hieronnan.

UNNA NORDIC 75MIN 85€

Hoidossa ennättää tekemään pidemmän ihonpuhdistuksen tai hieronnan tai lyhyen ihonpuhdistuksen ja lyhyen hieronnan.

UNNA NORDIC 90MIN 100€

Hoidossa ennättää tekemään pitkänihonpuhdistuksen ja hieronnan. Lisäksi pientä extraa käsi- tai päähieronnan muodossa.

 

pyT75Zmg5bkStQyMamUbfK6E