YHTEISTYÖSSÄ:

ilomed logo

JUVÉDERM

JUVÉDERM TÄYTEAINESARJA

Volbella 500€/ 1ml

Volift 500€ / 1ml

Volift Retouch 300€ / 0,55ml

Voluma 500€ / 1ml

Volux 500€ / 1ml

Smile 290€ / 0,55ml

Ultra 3  450€ / 1ml

BELOTERO

BELOTERO TÄYTEAINESARJA

Soft 520€/1ml

Balance 520€/1ml

Intense 530€/1ml

Volume 540€/1ml

Volume 1000€/2ml

Lips (Contour&Shape) 550€/1,2ml

TEOSYAL

TEOSYAL TÄYTEAINEHOITO

RHA 2 320€ / 1ml

RHA 3 340€ / 1ml

RHA 4 360€/1ml

Kiss 350€ / 1ml

Ultra Deep 400€/1ml

Hintaesimerkkejä eri hoitoalueille

Huulten täyteainehoito alk. 290€/1ml

Leuan muotoilu alk. 700€

Poskipäiden kohotus alk. 700€

Otsan juonteiden häivytys alk. 300€

Juonteiden häivytys alk. 290€

Liquid facelift alk. 800€

Autamme sinua valitsemaan sopivimman täyteaineen hoidettavalle alueelle halutun keston, lopputuloksen ja sopivuuden mukaan.

AQUAGOLD Fine Touch

AQUAGOLD GOLD ALK. 700€

  • Vitamiinicocktail

  • Skin Quality syväkosteutus tai muu hyaluronihappopohjainen aine ihotyypin ja hoidettavan ongelman mukaan.

    • Juvéderm Volite, Belotero Revive, Teosyal Redensity

Varaa aika tästä

Ajanvaraukset soittamalla 0407616444 tai nettiajanvarauksesta. Mikäli sinulla on kysyttävää löydät sivun lopusta on yhteydenottolomakkeen suoraan Essille.  Tervetuloa!

Olen Essi Luhta Ilomedista.

essi

Tavoitteenani on tarjota monipuolista ja laadukasta esteettistä ihonhoitoa, erityisesti täyteainehoitoja. Haluan olla osa alan huippua, joka näkyy jatkuvassa kouluttautumisessani.

Haluan myös tarjota palveluja teille mahdollisimman helposti ja vaivattomasti, ja siksi teen yhteistyötä ihanien kauneudenhoitoalan yrittäjien kanssa.

Olen terveydenhuollon ammattilainen joka on käynyt laajan koulutuksen esteettiseen ihonhoitoon ja erityisesti täyteainehoitoihin. Osaamiseni ei rajoitu tiettyyn kasvojen alueeseen, vaan osaan käsitellä kasvoja kokonaisuutena.

Asiakkaiden turvallisuus on minulle sydämen asia, ja siksi minulla on myös ensiapuvalmius komplikaatioiden varalle. Hoitoja tehdessä olen todella huolellinen ja tarkka, eikä minulle riitä kuin paras lopputulos.

Täyteainehoitoon tullessa suunnittelemme aina yhdessä toiveidesi mukaan mikä on haluamasi lopputulos ja onko se toteutettavissa. Käymme läpi esitietolomakkeen, hoito- ja tietosuostumuksen ja alkukeskustelun ennen hoitoa.

Työskennellessäni saat olla aina itse mukana vaikuttamassa lopputulokseen koko hoidon ajan. Hoidon jälkeen annan sinulle sekä suulliset että kirjalliset kotihoito-ohjeet.

Haluan, että jokainen asiakas on tyytyväinen lopputulokseen ja tämän varmistan yleensä olemalla yhteydessä asiakkaisiin muutama päivä hoidon jälkeen. Minuun saa olla aina yhteydessä koskien hoitoa, hoitotuloksia tai mitä vaan mieltä painavaa.

Täyteainehoidot Charming Beautyssa suorittaa esteettiseen lääketieteeseen erikoistunut terveydenhuollon ammattilainen Essi Luhta RN, AMI

Kysy lisää 040 757 8223 tai varaa aika ajanvarauksesta.

Hoidoissa käytettävät Täyteaineet

Allergan – Juvéderm

Juvéderm on maailman johtava täyteainesarja, jonka avulla luomme luonnollisia ja pitkävaikutteisia lopputuloksia. Juvéderm- tuotteet valmistaa terveydenhoitoalan yritys Allergan ja kaikki tuotteet ovat FDA:n hyväksymiä. Käytämme ensisijaisesti uusimpaan teknologiaan perustuvia Vycross sarjan täyteaineita, joilla uuden teknologiana ansiosta on erittäin hyvä pysyvyys. Ostamme kaikki tuotteet viralliselta maahantuojalta, joka takaa varmasti aidot ja turvalliset tuotteet.

Jos haluat turvallisimman ja parhaan täyteaineen, valitset Juvédermin.

Mikäli haluat tietää lisää täyteaineista tai Jyväskylän pistospäivistä, laita viestiä info@ilomed.fi

Käy lukemassa lisää aineista www.ilomed.fi tai soita 040 757 8223

 Lisätiedot täyteainehoidoista alla olevalla lomakkeella tai puhelimitse numerosta 040 757 8223