YHTEISTYÖSSÄ:

ilomed logo

HYDRYALIX

HYDRYALIX TÄYTEAINESARJA

Lips+Lidocaine 299€/ 1,25ml
Lips 289€ / 1,25ml
Deep 289€ / 1,25ml
Ultra Deep 299€/ 1,25ml
Gentle 259€ / 1,25ml

HYDRYALIX SYVÄKOSTEUTUS

Hydryal 2%  250€ / yksi alue

JUVÉDERM

JUVÉDERM TÄYTEAINESARJA

Volbella 500€/ 1ml
Volift 500€ / 1ml
Volift Retouch 300€ / 0,55ml
Voluma 500€ / 1ml

Smile 290€ / 0,55ml
Ultra 3  450€ / 1ml

JUVÉDERM SYVÄKOSTEUTUS

Volite 480€ / yksi alue
Kaksi aluetta 800€

Varaa aika tästä

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Seuraava pistospäivä Charming Beautyssa 20.7.2018 kello 10-20. Ajanvaraukset soittamalla 0407616444 tai nettiajanvarauksesta. Mikäli sinulla on kysyttävää löydät sivun lopusta on yhteydenottolomakkeen suoraan Essille.  Tervetuloa!

Olen Essi Luhta Ilomedistä.

essi

Tavoitteenani on tarjota monipuolista ja laadukasta esteettistä ihonhoitoa, erityisesti täyteainehoitoja. Haluan olla osa alan huippua, joka näkyy jatkuvassa kouluttautumisessani.

Haluan myös tarjota palveluja teille mahdollisimman helposti ja vaivattomasti, ja siksi teen yhteistyötä ihanien kauneudenhoitoalan yrittäjien kanssa.

Olen terveydenhuollon ammattilainen joka on käynyt laajan koulutuksen esteettiseen ihonhoitoon ja erityisesti täyteainehoitoihin. Osaamiseni ei rajoitu tiettyyn kasvojen alueeseen, vaan osaan käsitellä kasvoja kokonaisuutena.

Asiakkaiden turvallisuus on minulle sydämen asia, ja siksi minulla on myös ensiapuvalmius komplikaatioiden varalle. Hoitoja tehdessä olen todella huolellinen ja tarkka, eikä minulle riitä kuin paras lopputulos.

Täyteainehoitoon tullessa suunnittelemme aina yhdessä toiveidesi mukaan mikä on haluamasi lopputulos ja onko se toteutettavissa. Käymme läpi esitietolomakkeen, hoito- ja tietosuostumuksen ja alkukeskustelun ennen hoitoa.

Työskennellessäni saat olla aina itse mukana vaikuttamassa lopputulokseen koko hoidon ajan. Hoidon jälkeen annan sinulle sekä suulliset että kirjalliset kotihoito-ohjeet.

Haluan, että jokainen asiakas on tyytyväinen lopputulokseen ja tämän varmistan yleensä olemalla yhteydessä asiakkaisiin muutama päivä hoidon jälkeen. Minuun saa olla aina yhteydessä koskien hoitoa, hoitotuloksia tai mitä vaan mieltä painavaa.

Olen CCAAM, Nordic Skin ja UpViser koulutettu täyteainehoitaja, lähihoitaja, tuleva sairaanhoitaja ja Ilomedin yrittäjä valmiina auttamaan juuri sinua.

Kysy lisää 040 757 8223 tai varaa aika ajanvarauksesta.

Hoidoissa käytettävät Täyteaineet

Allergan – Juvéderm

Juvéderm on maailman johtava täyteainesarja, jonka avulla luomme luonnollisia ja pitkävaikutteisia lopputuloksia. Juvéderm- tuotteet valmistaa terveydenhoitoalan yritys Allergan ja kaikki tuotteet ovat FDA:n hyväksymiä. Käytämme ensisijaisesti uusimpaan teknologiaan perustuvia Vycross sarjan täyteaineita, joilla uuden teknologiana ansiosta on erittäin hyvä pysyvyys. Ostamme kaikki tuotteet viralliselta maahantuojalta, joka takaa varmasti aidot ja turvalliset tuotteet.

Jos haluat turvallisimman ja parhaan täyteaineen, valitset Juvédermin.

Luminera – Hydryalix

Hydryalix on Lumineran valmistama hyaluronihappotäyteainesarja. Tuotteiden kehitys, valmistus ja pakkaus tapahtuu kokonaan Israelissa. Sarja on saanut CE-merkinnän, joka edellyttää tarkat tutkimuslaitoksen puolueettomat testit. Hydryalix on käytössä yli 25 maassa, joten aine on hyvin tunnettu. Hydryalixin etu on jumboruiskeet 1,25ml ja kohtuullinen hinta. Hinta-laatusuhde on markkinoiden parhaimmistoa sillä saat 1ml hinnalla 1,25ml. Myös Lumineran tuotteet ostamme vain viralliselta maahantuojalta.

Käy lukemassa lisää aineista www.ilomed.fi tai soita 040 757 8223

 Lisätiedot täyteainehoidoista alla olevalla lomakkeella tai puhelimitse numerosta 040 836 7578223