pandhy's

Olet varmasti kokeillut erilaisa tapoja päästä eroon häiritsevistä karvoista? Vahaus, höyläys ja epilaattori voivat olla keinoja päästä eroon karvoista kotioloissa. Sokerointi on kaikkein hellävaraisin ja tehokkain tapa poistaa karvat. Charming Beauty käyttää Pandhy’sin laadukasta, luonnollista sokeria karvojen poistossa.

 

Sokerointihoitojen hinnat:

Naisten brasilialainen ensimmäinen kerta 65€
Jatkokäynnit max. 5 viikkoa välissä 55€
Peppu 25€(toisen palvelun yhteydessä 20€)
Bikiniraja 30€
Bikiniraja+peppu 45€
Kainalot 25€
Käsivarret 35€
Koko kädet 45€
Sääret tai reidet 40€
Koko jalat 65€
Yläselkä tai rinta 35€
Koko selkä tai rinta ja vatsa 55€
Ylähuuli tai leuka 20€ (toisen palvelun yhteydessä 10€)
Ylähuuli+leuka 30€ (toisen palvelun yhteydessä 20€)
Koko kasvot 35€

Miten sokerointi eroaa muista karvanpoistomenetelmistä?sokerointi

Ihokarvoja höylätessä voi joskus sattua vahinkoja: voit saada itsellesi aikaiseksi haavan, tai iho voi ärsyyntyä jatkuvasta höyläyksestä. Höylätessä karva katkaistaan sen paksuimmasta kohdasta, jonkaä seuraksena tuntuu kuin karvat paksuuntuisivat ja häiritseviä näkyvillä olevia karvoja saisi olla melkeinpä päivittäin höyläilemässä.

Epilaattorilla saadaan karvoja nypittyä ihosta siinä olevien ”pinsettien” avulla. Tämä voi olla hyvin ikävän tuntuista, aikaa vievää ja lopputulos ei ole silti aina kaikkein paras mahdollinen – varsinkaan jos kärsit tummista, paksuista karvoista. Karvat katkeilevat helposti, jolloin ollaan jälleen siinä pisteessä, että toimenpide täytyy toistaa jo muutamien päivien kuluttua.

Vahaus on ollut pitkään monen kosmetologin tekemä karvanpoistomenetelmä. Vahauksessa karvat poistetaan levittämällä ensin iholle melko kuuma vahamassa karvojen kasvusuuntaan, päälle levitetään repäisyliuska ja jäähtynyt vahamassa poistetaan vastakarvaan, jolloin karvat helposti katkeilevat. Katkenneet karvat kasvavat nopeammin esiin. Iho voi ärsyyntyä vahakäsittelystä, ja samaa kohtaa ei voi käsitellä useampaan kertaan, koska vaha poistaa myös elävää ihosolukkoa.

Sokerointi tehdään sokerimassalla, joka levitetään iholle vastakarvaan ja poistetaan karvankasvusuuntaan. Kun karvat poistetaan myötäkarvaan, karvoja katkeaa vähemmän ja iho pysyy sileänä pidempään, sillä karvat lähtevät juurineen. Sokerimassa kuorii samalla hellävaraisesti ihoa ja samaa aluetta voidaan käsitellä useampaan kertaan, sillä sokeri tarttuu ainoastaan kuolleeseen ihosolukkoon ja poistamalla tämä solukko saadaan ihosta kirkkaampi ja sileämmän tuntuinen. Sokerointi on iholle hellävaraisempi tapa poistaa häiritsevää karvoitusta väliaikaisesti.

Lopputuloksen kestoon on vaikea antaa yksiselittäistä vastausta, sillä karvat voivat olla eri kasvuvaiheissa jolloin juuri poistetun karvoituksen seassa on kasvuvaiheessa olevia karvoja jotka tulevat esiin nopeammin. Kuitenkin hyvä sokerointiväli on karvankasvusta ja halutusta loipputuloksesta riippuen 3-6 viikkoa.

Säännöllisesti tehtynä sokerointi hidastaa karvankasvua ja pehmentää karvaa, jolloin esiin kasvava karva tuntuu hennommalta.

Miten Pandhy’s sokeri eroaa muista sokerimassoista?

Panhy’s sokeri  on vain ja ainoastaan glukoosia, fruktoosia ja vettä! Ainutlaatuisen valmistusmenetelmän takia, sokerointimassaan ei ole tarvinnut lisätä sitruunahappoa tai muita happoja. Koska kehomme sisältää glukoosia, tlogounnistaa se myös sokerimassan omakseen ja tällöin päästää sokerin karvatuppeen, missä se pääsee tarttumaan lyhyisiinkin karvoihin helpommin tehden lopputuloksesta sileämmän. Kun sokerointi on tehty, iholle levitetään rauhoittava ja tulehduksia ehkäisevä voide, joka sulkee karvatupen sokeroinnin jälkeen. Näin estetään bakteerien pääsy karvatuppeen ja vähennetään karvatupentulehduksia.

Meiltä saa myös ihania sokeri kasvo- ja vartalohoitoja! Kaikki hoidot löytyy hinnastostamme!

Ohjeet sokeroinnin jälkeen ja kotihoitotuotteet

  • Vältä saunaa ja urheilua (hikoilua) 12 tuntia.
  • Jos sinulta on poistettu kainalokarvat, vältä antiperspirantin käyttöä 12 tuntia. Voit huoletta käyttää Pandhy’sin kookosvoita, jolla on deodoroiva vaikutus ja Truedelight alunakivideodoranttia.
  • Jos sinulta on poistettu kasvokarvoja, vältä tukkivia meikkiaineita 12 tuntia. Voit käyttää Pandhy’sin mineraalimeikkipohjia huoletta, sillä ne eivät tuki ihohuokosia.
  • Muista välttää aurinkoa (solarium) samana päivänä ja suojata iho auringolta seuraavana päivänä.
  • Muista kosteuttaa ja kuoria ihoasi säännöllisesti, näin estät tehokkaasti sisäänkasvaneet karvat.
  • ihoa ei saa raapia tai hangata hoidon jälkeen.
  • Vältä tiukkoja, hankaavia vaatteita heti hoidon jälkeen.

Jos kärsit sisäänpäin kasvaneista karvoista tai karvatupentulehduksista, meiltä löytyy apu siihenkin! Tehokas Miraculum aromaattinen öljyseos yhdessä Acv-voiteen kanssa ehkäisevät tehokkaasti sisään kasvaneita karvoja, karvatupentulehduksia ja rauhoittavat ihoa.

Nyt voit myös saada vähennettyä karvankasvua jopa 25-30% karvankasvun inhibiittoreilla, jotka minimoivat karvan kasvun. Nämä aktiiviaineet hidastavat karvatupen toimintaa, auttaa surkastuttamaan karvat samalla pehmentäen, virkistäen ja rauhoittaen ihoa. Kysy lisää Pandhy’sin SweetRetard-mikroemulsiosta ja vartalovoista. Nämä tuotteet on tarkoitettu sokeroinnin jälkeen, jolloin aktiiviaineet pääsevät vaikuttamaan karvatuppeen.

Mikäli sokerointi, Pandhy’s tuotteet tai sokerikasvo- ja vartalohoidot jättivät kysymyksiä, otathan rohkeasti yhteyttä soittamalla 0407616444 tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen info@charmingbeauty.fi.

sugarspa logo