Klassiset ripsienpidennykset, tuuheripsisiselle asiakkaallle.

Klassiset ripsienpidennykset, tuuhearipsiselle asiakkaalle.

Charming Beautylta saat kauniit klassiset ripsienpidennykset, volyymiripset ja ripsihuollot koulutetun kosmetologin tekemänä!

Klassisten pidennysten hinnat:

Uudet Klassiset pidennykset 100€
Huolto hinnasto:
4vk/ muualta huoltoon tulevat 70€
3vk 60€
2vk 45€

Ripsienpidennykset ovat saavuttaneet valtavan suosion ja kuuluukin monen arkilookkiin! Ripsienpidennyksien tekniikat ovat kehittyneet ja myös liimat ovat koko ajan parempia. Ja kysyntä on kasvanut, kuten myös tekijöiden määrä. Valitettavasti kuka tahansa pystyy tekemään ripsiä ilman koulutustakin, siksi onkin tärkeää valita osaava tekijä. Ammatilainen osaa valita sinulle sopivan kuidun pituuden ja paksuuden, jotta luonnonripsesi eivät kärsi pidennyksistä.

Huom. Meillä on viikon takuu ripsienpidennyksissä, jos olet noudattanut annettuja hoito-ohjeita ja tullut laittoon puhtain ripsin. Olethan yhteydessä myös takuuajan ulkopuolella jos sinulla on jotain ongelmia pidennyksien kanssa, niin tutkitaan yhdessä mikä voi olla syynä. Voit lukea ripsien hoito-ohjeet ripsihuolto-sivulta.

Miltä Ripsienpidennysten pitäisi näyttää ja tuntua?

Ripsienpidennysten ei pitäisi tuntua miltään – ne eivät saa painaa, hiertää tai muutenkaan tuntua asennuksen jälkeen. Ripsikuitujen tulisi olla irti toisistaan ja helposti harjattavissa. Ripsienpidennykset ei saa olla liimattuina monen ripsen ryppäisiin, sillä tämä voi vahingoittaa luonnonripsiä. Oikein asennetut pidennykset ovat kauniisti asennettu ilman liimamöykkyjä, jolloin et edes huomaa niitä – paitsi peilistä katsomalla.

Miten ripsienpidennykset asennetaan?

Yksittäiset ripsikuidut asennetaan yksitellen omaan luonnonripseen niin, että yksi kuitu on kiinni yhdessä luonnonripsessä (poikkeuksena volyymikuidut). Kuidun kiinnittämiseen käytetään ripsiliimaa. Aina jos epäilet allergiaa, tai tiedät olevasi allerginen syanoakrylaattiliimoille, ilmoitathan asiasta ripsiteknikollesi. Mikäli olet allerginen syanoakrilaattiliimoille, voimme testata No panic liimaa joka on medikaalipohjainenliima. Jos epäilet allergisen reaktion mahdollisuutta, voimme tehdä testin kiinnittämällä muutamia ripsikuituja luonnonripsiin paria päivää ennen ripsienpidennyksien täydellistä asentamista. Kuituja ei saa liimata ihoon kiinni, sillä ihokosketus liimaan voi herkistää aina enemmän, jolloin allergisen reaktion riski on suurempi.

Miten valita sopiva pituus ja paksuu?

klassiset pidennykset

klassiset pidennykset

Asiakkaana voit aina esittää toivomuksia ripsien pituudesta ja paksuudesta, mutta ripsiteknikon tehtävä on sanoa onko toiveesi mahdollinen. Kaikille ei voi saada samanlaista lopputulosta, sillä lopputulokseen vaikuttaa omien ripsien pituus, tuuheus ja paksuus. Volyymiripsillä voidaan saada aikaan näyttävämpi lopputulos, jos ripsesi ovat hennot tai harvat, kuin klassisilla.

Ripsienpidennysten paksuus valitaan halutun lopputuloksen ja oman ripsen laadun mukaan. Pituus suositus on 1-2mm pidempi omien ripsiesi pituudesta, jotta ne jaksavat kantaa kuidut. Jos haluat suositeltua pidempää tai paksumpaa kuitua, ei viikon takuu ole voimassa.

Kun tulet ripsienlaittoon:

Tulethan puhtain ripsin, mikäli ripsissä on likaa voi se vaikuttaa pysyvyyteen.