Klassiset ripsienpidennykset, tuuheripsisiselle asiakkaallle.

Klassiset ripsienpidennykset, tuuhearipsiselle asiakkaalle.

Charming Beautylta saat kauniit klassiset ripsienpidennykset, volyymiripset sekä ripsihuollot koulutetun kosmetologin tekemänä!

Klassisten pidennysten hinnat:

Uudet Klassiset pidennykset 100€
Huolto hinnasto:
4vk/ muualta huoltoon tulevat 70€
3vk 60€
2vk 45€

Ripsienpidennykset ovat saavuttaneet valtavan suosion ja ne kuuluvat jo monen arkilookkiin! Ripsienpidennyksien tekniikat ovat kehittyneet ja myös liimat ovat koko ajan parempia. Pidennysten kysyntä on kasvanut, kuten myös tekijöiden määrä. Valitettavasti kuka tahansa pystyy tekemään ripsiä, jopa ilman koulutusta, ja siksi onkin tärkeää valita tekijäksi ammattilainen. Ammattilainen osaa valita juuri sinulle sopivan kuidun pituuden ja paksuuden, jotta luonnonripsesi eivät kärsi pidennyksistä.

Huom. Meillä on viikon takuu ripsienpidennyksissä. Tämä takuu on voimassa, mikäli olet noudattanut annettuja hoito-ohjeita ja tullut laittoon puhtain ripsin. Olethan meihin yhteydessä myös takuuajan ulkopuolella mikäli sinulla ilmenee ongelmia pidennyksien kanssa. Tutkitaan siinä tapauksessa yhdessä mikä voisi olla syynä. Voit lukea ripsien hoito-ohjeet ripsihuolto-sivulta.

Miltä ripsienpidennysten pitäisi näyttää ja tuntua?

Ripsienpidennysten ei pitäisi tuntua miltään – ne eivät saa painaa, hiertää tai muutenkaan tuntua asennuksen jälkeen. Ripsikuitujen tulisi olla irti toisistaan ja helposti harjattavissa. Pidennyskuidut ei saa olla liimattuina usean ripsen ryppäisiin, sillä tämä voi vahingoittaa luonnonripsiä. Oikein asennetut pidennykset ovat kauniit ja tasaiset ilman liimamöykkyjä, jolloin et edes huomaa niitä – paitsi peiliin katsomalla.

Miten ripsienpidennykset asennetaan?

Yksittäiset ripsikuidut asennetaan yksitellen omaan luonnonripseen niin, että yksi kuitu on kiinni yhdessä luonnonripsessä (poikkeuksena volyymiripset). Kuidun kiinnittämiseen käytetään työhön tarkoitettua ripsiliimaa. Aina jos epäilet allergiaa, tai tiedät olevasi allerginen syanoakrylaattiliimoille, ilmoitathan asiasta ripsiteknikollesi. Mikäli olet allerginen syanoakrilaattiliimoille, voimme testata erityistä No panic- liimaa joka on medikaalipohjainen liima. Jos epäilet allergisen reaktion mahdollisuutta, voimme tehdä testin kiinnittämällä muutamia ripsikuituja luonnonripsiin paria päivää ennen ripsienpidennyksien täydellistä asentamista. Kuituja ei saa koskaan liimata ihoon kiinni, sillä ihokosketus liimaan saattaa herkistää aina enemmän, jolloin allergisen reaktion riski on suurempi.

Miten valita sopiva pituus ja paksuus?

klassiset pidennykset

klassiset pidennykset

Asiakkaana voit aina esittää toivomuksia ripsien pituudesta ja paksuudesta, mutta ripsiteknikon tehtävä on sanoa onko toiveesi mahdollinen. Kaikille ei voi saada samanlaista lopputulosta, sillä lopputulokseen vaikuttaa aina omien ripsien pituus, tuuheus ja paksuus. Volyymiripsillä voidaan saada aikaan näyttävämpi lopputulos kuin klassisilla. Mikäli omat ripsesi ovat hennot, voi tällöin volyymiripset olla parempi vaihtoehto.

Ripsienpidennysten paksuus valitaan halutun lopputuloksen ja oman ripsen laadun mukaan. Suositus valittavalle pituudelle on 1-2mm pidempi kuin oman ripsen pituus, jolloin ripset jaksavat kantaa kuidut. Jos haluat suositeltua pidempää tai paksumpaa kuitua, ei viikon takuu ole voimassa.

Kun tulet ripsienlaittoon:

Tulethan laittoon ja huoltoon puhtain ripsin. Mikäli ripsissä on likaa, ei kuidut välttämättä tartu ripsiin niin hyvin.