Medik8-tuotteet ovat Englannissa valmistettuja, ne ovat biokemistien ja farmakologien kehittämiä ja valmistettu tieteellisesti tehokkaiksi todistetuista ainesosista. Medik8 käyttää ennennäkemättömiä tekniikoita valmistaessaan tehokkaita ihonhoitotuotteita, joiden tulokset ovat tieteellisesti todistettu. Tuotteiden valmistuksessa on yhdistelty parhaita teknologioita, aktiiviaineista Time-release-teknologiaan, jotta saavutetaan pitkäkestoiset hoitotulokset. Seerumit on valmistettu pienerissä Englannin laboratosioissa käsin. Tuotteet ovat ”tuoreita”, jotta voit olla varma niiden korkeasta laadusta.

Kotihoitotuotteet on räätälöity erilaisten iho-ongelmien hoitoon, kuten:

  • ikääntyvälle iholle
  • aknen hoitoon
  • punoittavalle iholle
  • hyperpigmentaatioon
  • kuivalle iholle

Tuotteissa on myös anti-age vaikutus. Mikäli kärsit kuivan ihon aiheuttamista miliumeista, kannattaa testata C- ja CE-tetra c-vitamiini seerumit. C-vitamiini on erinomainen antioksidantti, ne taas suojaavat ihoa vapailtahappiradikaaleilta.

Tästä linkistä voit siirtyä Medik8 verkkokauppaan tutustumaan tuotteisiin. Paikan päällä teemme ihoanalyysin ja valitsemme sinulle sopivimmat Medik8 tuotteet. Medik8:ltä löytyy myös tehokkaat happohoidot eri iho-ongelmiin. Sinun ihotyypillesi sopivan Medik8-hoidon voimme katsoa yhdessä joko ihoanalyysissa tai varaamasi kasvohoidon aikana voimme tarvittaessa muuttaa hoidon ihosi kuntoa vastaavaksi.