Silottava silmänympäryshoito 40€ce-tetra
Kasvohoidon yhteydessä 30€

Hoito sisältää eye/lightpeel kuorinnan sekä naamion silmänympärysiholle. Hoito sopii uudistamaan silmänympärysihoa, pienille juonteille väsyneelle iholle.

Medispa kasvohoidot 
Sisältävät tuplapuhdistuksen, kuorinnan, ihon tarpeiden mukaan kevyen puhdistuksen, hieronnan (vaihtoehtoisesti pidemmän puhdistuksen) ja naamion. Hoito on valittavissa ihotyypin mukaan.

Syväkosteuttava kasvohoito 70€
Hoidossa käytetään kosteuttavia tuotteita ja täyteläistä puhdistusta ja naamiota, tehokkaaseen ihon kosteutukseen. Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, tarvittaessa kevyen puhdistuksen, hieronnan ja naamion.

Huokosia supistava kasvohoito 70€
Tämä hoito soveltuu epäpuhtaalle ja rasvoittuvalle iholle, mikäli ihossa on paljon puhdistettavaa on tässä hoidossa mahdollista keskittyä enemmän ihon puhdistukseen. Hoidossa käytetään epäpuhtaalle/rasvoittuvalle iholle soveltuvia tuotteita.

Rauhoittava kasvohoito 70€
Tässä hoidossa iholle käytetään Red Alert linjan tehokkaasti ihoa rauhoittavia tuotteita. Hoito rauhoittaa tehokkaasti ärtynyttä ja punoittavaa ihoa.

Elvyttävä kasvohoito 75€
Hoito elvyttää, kirkastaa ja saa ihon hehkumaan, tehokkaiden elvyttävien ja kirkastavien tuotteiden avulla.

Radiance- kasvohoito 90€
Medik8 radiance-kasvohoito on oikea vitamiinipommi iholle. Ihoa kirkastavassa ja kiinteyttävässä hoidossa tehdään tupla kuorinta, käyttäen bamburakeita ja entsymaattista kuorintaa. Ihoon hierotaan c-vitamiiniseerumia sekä ihoa hellivää öljyä ja lopuksi hoito viimeistellään täyteläisen tuntuisella c-vitamiininaamiolla.

medik8-skincare

Medik8 kemialliset kuorinnat
Sisältävät ensimmäisellä kerralla laajemman konsultaation, hapotuksen ja naamion.

Pinnalliset kuorinnat 120€
1-3vk sisällä tehtävät sarjahoidot 100€/kerta

Keskisyvä Jessner kuorinta 130€ 
1-3 kerrosta, lisäkerrokset 10€ per kerros.
3vk välein sarjahoitona 110€/kerta

Kemiallisista kuorinnoista voit lukea lisää tästä