LOOkX- sarjan on kehittänyt Cindy van der Peet, jolla on yli 20 vuoden kokemus dermokosmetiikasta ja kosmeseuttisista tuotteista. Hän törmäsi alituisesti tosiasiaan, että kosmeettisten tuotteiden mainokset, tuotevaatimukset ja brändit tekivät lupauksia, joita tuotteet eivät kyenneet lunastamaan. Hän päätti haastaa vallitsevan tilanteen. Näin syntyi dermokosmetiikan brändi LOOkX.

LOOkX ihoteknologia
LOOkX käyttää korkeimpia mahdollisia määriä tiivistettyjä aktiiviaineita. Siksi tuotteiden teho on jopa 50% tehokkaampi.
LOOkX ihoteknologia yhdistää innovatiivisen kasvien kantasoluterapian peptideihin, jotka tekevät kantasoluista ihosolujen kaltaisia. Näin ne voivat kulkeutua syvemmälle ihoon ja imeytyvät erittäin tehokkaasti.
LOOkX- tuotteet toimivat välittömästi, mutta myös pysyvät aktiivisina koko päivän!
LOOkX- laboratorio sijaitsee Sveitsissä ja sillä on ECOCERT- sertifikaatti.
LOOkX:n ainutlaatuiset ihoa hoitavat meikit täydentävät tuotevalikoiman.

LOOkX- meikkituotteet on luotu Italian laboratorioissamme, käyttäen luonnollisia ja hoitavia aktiiviaineita. Ne antavat ihon hengittää ja tukevat ihon luonnollista toimintaa.

Pitkäkestoiset yhdistelmämme takaavat, että ihosi hehkuu ja näyttää raikkaalta koko päivän. On sanomattakin selvää, että meikkimme ovat vegaanisia tuotteita* eikä niitä ole testattu eläimillä.
Kaikki LOOkX- tuotteet ovat ihoystävällisiä, joten niitä voidaan käyttää herkälläkin iholla.

*Poikkeuksena lanoliini  ja mehiläisvaha

Parasta, mitä Luontoäidillä on tarjota

LOOkX- meikit koostuvat lähes kokonaan luonnon raaka-aineista. Jojobaöljy, mehiläisvaha, greipinsiemen-uute, kookosöljy, macadamiaöljy ja kamomilla ovat loistavia esimerkkejä luonnon ihanista ja ihoa hellivistä tehoaineista. Tässä oli vain osa niistä ainesosista, jotka antavat LOOkX- meikeille niiden ikääntymistä hidastavat ja suojaavat vaikutukset.