UUTENA voit myös ostaa lahjakortin suoraan phorestin järjestelmän kautta sähköpostiisi tai lähettää lahjakortin saajan sähköpostiin, tällöin lahjakortti lähtee suoraan maksun suorituksen jälkeen joka tapahtuu phoretsin järjestelmässä.

Otathan huomioon, että lahjakortti on ulkomuodoltaan erilainen kuin meidän omat sähköposti lahjakortit.  Voit halutessasi kirjoittaa lahjakortin koodin esim. korttiin tai PDF-tiedostoon jonka annat lahjansaajalle, mikäli haluat lahjakortista kauniimman. 

Lahjakortin ostoon suoraan järjestelmän kautta pääset tästä linkistä tai ajanvarauksen ”hanki lahjakortti” kohdasta. Maksu tapahtuu kortilla. 

 

Täältä voit helposti tilata lahjakortin kauneushoitola Charming Beautyyn. Täytä vain alla olevat kentät ja paina lähetä-painiketta! Voit tulla ostamaan lahjakortin myös suoraan hoitolasta, voit varmistaa soittamalla tai sähköpostitse mikä on paras aika lahjakortin ostoon.

Maksu ohjeet: Siirrä lahjakortin summa Kauneushoitola Charming beauty Oy tilille FI84 5290 0220 6768 68 ja viitenumeroksi 13 (mikäli viitenumero ei toimi voit kirjoittaa lahjakortin tilaajan nimen viestikenttään), lahjakortti toimitetaan haluttuun osoitteeseen, kun maksu näkyy tilillä.

Tilausvahvistus: Tilausvahvistus ja kuitti lähetetään tilaajan sähköpostiosoitteeseen maksun näkyessä tilillä. Mikäli lahjakortilla on kiire on mahdollista saada myös lahjakortti sähköpostiin, mainitsethan asiasta lisätiedoissa ja laitat pankkikuitin maksusta osoitteeseen hoitola@charmingbeauty.fi

Terveiset, keneltä lahjakortti on yms. voit kirjoittaa lisätietoihin josta voimme terveiset kirjoittaa lahjakorttiin.

Lahjakortteja ei voi käyttää esteettisen sairaanhoitajan palveluihin, eikä niitä vaihdeta rahaksi. Lahjakortti tulee käyttää sen voimassaoloaikana.

Lahjakortit ovat voimassa 1 vuoden.


    Lahjakortin tilaajaLahjakortin saaja