Täältä voit helposti tilata lahjakortin kauneushoitola Charming Beautyyn. Täytä vain alla olevat kentät ja paina lähetä-painiketta! Voit tulla ostamaan lahjakortin myös suoraan hoitolasta, voit varmistaa soittamalla tai sähköpostitse mikä on paras aika lahjakortin ostoon.

Maksu ohjeet: Siirrä lahjakortin summa Kauneushoitola Charming beauty Oy tilille FI84 5290 0220 6768 68 ja viitenumeroksi 13 (mikäli viitenumero ei toimi voit kirjoittaa lahjakortin tilaajan nimen viestikenttään), lahjakortti toimitetaan haluttuun osoitteeseen, kun maksu näkyy tilillä.

Tilausvahvistus: Tilausvahvistus ja kuitti lähetetään tilaajan sähköpostiosoitteeseen maksun näkyessä tilillä. Mikäli lahjakortilla on kiire on mahdollista saada myös lahjakortti sähköpostiin, mainitsethan asiasta lisätiedoissa ja laitat pankkikuitin maksusta osoitteeseen hoitola@charmingbeauty.fi

Terveiset, keneltä lahjakortti on yms. voit kirjoittaa lisätietoihin josta voimme terveiset kirjoittaa lahjakorttiin.

Lahjakortit voi käyttää ainoastaan kosmetologin palveluihin, eikä niitä vaihdeta rahaksi. Lahjakortti tulee käyttää sen voimassaoloaikana.

Tarjoushintaiset hoidot lahjakortilla ovat voimassa tarjouksen päättymiseen asti. Mikäli lahjakorttia ei ennätetä käyttää siihen mennessä, tulee olla yhteydessä lahjakortin pidentämisestä, jolloin tarjoushintainen hoito ei ole enää käytettävissä vaan lahjakortti muuttuu arvo lahjakortiksi sille maksetun arvon mukaan. 

HIerojan lahjakortit:  Mikäli haluat ostaa lahjakortin hierojalle, olethan suoraan yhteydessä häneen soittamalla 0458893119 tai sähköpostitse yb.yourbody@gmail.com


    Lahjakortin tilaajaLahjakortin saaja