Täydellisesti rentouttavassa, hemmottelevassa kuumakivihieronnassa koko keho hierotaan erikokoisilla, lämmitetyillä basalttikivillä. Basalttikivet ovat laavakiviä, jotka ovat syntyneet tulivuoren purkauksissa. Rautapohjaisina ne sitovat hyvin lämmön itseensä. Kivet tulevat saastumattomilta alueilta Perusta, Argentiinasta ja Indonesiasta.

Kuumien kivien käyttäminen hieronnassa on peräisin perinteisestä kiinalaisesta lääketieteestä, jossa pyritään henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiin. Kuumakivihieronta onkin erinomainen tapa rentoutua ja antaa ajatusten kaikota arjen kiireistä.

hot-stone-kuumakivihieronta

Hot Stone Kuumakivihieronta

Kuumakivihieronta rentouttaa lihaksia ja lievittää kipuja, vilkastuttaa lymfan- ja verenkiertoa, sekä rauhoittaa sympaattista hermostoa, joka vaikuttaa stressin säätelyyn – hoito vaikuttaa siis stressiä lieventävästi. Kivien lämpö vaikuttaa syvälle lihaksiin, rentouttaen kokonaisvaltaisesti ja auttaen kiputiloihin.

1h kuumakivihieronnassa hierotaan hellävaraisesti sivelemällä koko vartalo ja asetetaan lämpimiä kiviä muun muassa selänpäälle lämmittämään lihaksia. Hieronnassa käytetään ihoa helliviä öljyjä, jotka samalla kosteuttavat ja hoitavat ihoa.

basalttikivet

Basalttikivet

Kenelle hoito soveltuu?

Hoito soveltuu henkilölle, joka kaipaa rentouttavaa hierontaa. Jos klassinen hieronta sopii sinulle, käy kuumakivihieronta yleensä myös.

Jos olet raskaana, juuri synnyttänyt tai imetät ei kuumakivihierontaa suositella. Myös ihoinfektiot, ihosairaudet, suuret operaatiot vuoden sisällä ovat esteitä hoidolle. Jos sinulla on jokin lääkitystä vaativa sairaus, kannattaa varmistaa lääkäriltä, sopiiko hieronta sinulle.