Tiia, Kosmetologiyrittäjä

Hei!

Olen valmistunut kosmetologiksi 2013 Jyväskylässä, sen jälkeen olen työskennellyt mm. kosmetiikkamyyjänä ja konsulenttina ennen oman hoitolan perustamista. Oman kauneushoitolan nimi olikin jo takataskussa odottamassa kouluajoilta, sillä Sepän yrityspajalla toimin Charming IMG-20171104-WA0006Beauty nimellä. Halusin tehdä hoitolastani mahdollisimman viihtyisän, valoisan ja tunnelmallisen, missä mielestäni onnistuinkin hyvin. Toivon myös asiakkaideni viihtyvän tiloissa, jotka olen itse suunnitellut.

Tykkään työssäni tehdä tarkkaa työtä, ja pidänkin erityisesti ripsien ja kestopigmentointien tekemisestä. Nautin kasvohoitojen tekemisestä ja siitä, että näen työni tuloksia. Olen erityisesti kiinnostunut kasvohoidoissa ongelmaihon hoidosta, kuten aknen, aknearpien ja vanhenevan ihon hoitomuodot kiinnostavat.

Haluan palvella asiakkaitani sillä osaamisella mitä minulla jo on, ja kehittää osaamistani mahdollisimman paljon, jotta voin antaa enemmän sinulle. Kosmetologin perusopintojen lisäksi takana on erilaisia koulutuksia:

  • sokerointikoulutus (2011)josta jatkoa on tullut Pandhy’s sokerointikoulutuksella (syksy 2015)
  • ripsienpidennyskoulutus (2012)
  • volyymi ripsienpidennyskoulutus (kevät 2015)
  • kulmien 3D-kestopigmentointikoulutus (kevät 2015)
  • Pandhy’s kasvohoitosarjan koulutukset (syksy 2015)
  • CND Shellac peruskoulutus (lokakuu 2015)
  • Lash Loversin Volyymiripsikurssi (joulukuu 2015)
  • Kestopigmentointi koulutus (toukokuu 2016)
  • Medik8 sarjan koulutus (joulukuu 2016)
  • Star Lash Academyn volyymikoulutus (joulukuu 2016)
  • Swiss Colorin kestopigmentointi seminaari (toukokuu 2017)
  • Color X kestopigmentonti poistokoulutus (elokuu 2017)
  • SharpBrows-microblading koulutus (syyskuu 2017)
  • SwissColorin microblading tekniikkakoulutus (elokuu 2018)
  • IS clinicalin peruskoulutus (elokuu 2018)
  • Plasmapen by louise  walsh- koulutus (toukokuu 2019)

Näiden koulutusten lisäksi minulla on kokemusta erilaisista laitehoidoista ja erikoiskasvohoidoista, joiden tietämystä pystyn hyödyntämään vertaillessani eri hoitomuotoja.

Toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi tutustumaan kauneushoitolaani ja minuun!

Tiia

Outi, Kosmetologi

Moikka, minä olen Outi ja olen valmistunut kosmetologiksi keväällä 2016 Jyväskylän ammattikoulusta.

Kosmetologi Outi

Klassisen ripsi koulutuksen kävin jo opiskelu aikana 2014 ja volyymi ripset opettelin työn lomassa ja kävin kouluttautumassa lisää 2018.
Charming Beautyssa olen työskennyt 2017 elokuusta alkaen. Töissä olen päässyt kouluttautumaan lisää mm. Pandhy’sin koulutukset, Medik8 sarjan muutamiin hoitoihin, sekä olen opetellut kuumakivihieronnan jotta pääsisin vielä paremmin hemmottelemaan asiakkaitani.

Erityisesti nautin työssäni ripsien teosta, sokeroinneista ja erilaisista kasvohoidoista.
Olen työssäni tarkka ja huomaavainen ja haluan aina että asiakas tuntee olonsa mahdollisimman hyväksi ja rentoutuneeksi.
Teen meillä hoitolassa Pandhy’sin kasvohoidot, sekä useimmat laitehoidot, ripsienpidennykset, kestovärjäykset, kuumakivihierontoja, kestolakkauksen sekä jalkahoidot.
Haluan kosmetologina kehittyä jatkuvasti ja kouluttautua mahdollisuuksien mukaan että pysyn ajan hermoilla, jotta osaisin palvella asiakkaitani ja vastaamaan kaikkiin teidän kysymyksiinne parhaalla mahdollisella tavalla.

Katri, kosmetologi

Kosmetologi Katri

Kosmetologi Katri

valmistuin Jyväskylä Gradiasta joulukuussa 2018. Minulla on taustalla jo useamman vuoden kokemusta hoitolatyöstä, sillä työskentelin  v. 2010 alkaen Hankasalmen Kauneushoitola Casabellassa koulun ohella. Vuona 2009 syksyllä olen käynyt klassisten ripsienpidennysten koulutuksessa ja tehnyt niitä siitä lähtien. Tosin vuonna 2014 talvella jäin kolmeksi vuodeksi äitiyslomalle. Ja käyn nyt opinnot loppuun vuoden 2018 aikana.

Kauneushoitola Charming Beautyssa aloitin työt 2018 kesäkuussa ja samalla sain koulutuksen Pandhy’s sokerointiin sekä -kasvohoitoihin.
Työssäni tykkään erityisesti tehdä tarkkaa jälkeä, sekä nautin asiakaskohtaamisista. Mielestäni parasta työssäni on hoitojen vaihtelevuus, koska tykkään tehdä kaikkia kosmetologin hoitoja. Kauneuden edistäminen ja kokonaisvaltainen hyvinvointi on lähellä sydäntäni. Hemmottelevien ja rentouttavien hoitojen tekeminen on intohimoni.

Tervetuloa hemmoteltavaksi!

Kosmetologi Sanna

Olen kosmetologi Sanna Kumpu. Ihonhoito on ollut ammattini jo todella pitkään: valmistuin kosmetologiksi viime vuosituhannella eli vuonna

1999. Tein kosmetologin töitä yrittäjänä 13 vuotta omassa hoitolassani ja nyt olen ollut kosmetologiopettajana 7 vuotta täällä Jyväskylässä. Ihonhoito on todellinen intohimoni ja sen vuoksi haluan pitää yllä kädentaitojani tekemällä käytännön hoitotyötä. Olenkin todella onnellinen ja tyytyväinen, kun saan liittyä Charming Beautyn porukkaan.

Lempitöitäni ovat sokeroinnit ja ihonpuhdistukset. Myöskin jalkoja hoidan äärimmäisellä antaumuksella: vuonna 2016 suoritinkin jalkojenhoidon ammattitutkinnon.

Maria, Kosmetologi

Kosmetologi Maria

Olen Maria ja valmistuin Espoon Omnian ammattiopistosta kosmetologiksi vuonna 2013. Olen kotoisin Vantaalta ja olen asunut viisi vuotta Jyväskylässä. Rakastan työssäni kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edistämistä ja erityisesti kasvohoidot ja ihonhoidon ohjaus ovat lähellä sydäntäni. Olen erittäin kiinnostunut ihontoiminnasta ja siitä, miten kaikki vaikuttaa kaikkeen. Pyrin jatkuvasti oppimaan uutta. Haluan, että asiakas tuntee olonsa mukavaksi ja tervetulleeksi aina uudelleen.
Tunnen useita eri ammatti-ihonhoitosarjoja ja olen käynyt useissa eri tuotekoulutuksissa. Olen käynyt myös klassisten ja volyymiripsien koulutukset. Tavoitteeni on opetella myös sokerointi.
Teen Charming Beautyssa pääsääntöisesti muutamia iltoja viikossa toisen työni ohella.
Olet enemmän kuin tervetullut hemmoteltavakseni.