Tiia, Kosmetologiyrittäjä

Hei!

Olen valmistunut kosmetologiksi 2013 Jyväskylässä, sen jälkeen olen työskennellyt mm. kosmetiikkamyyjänä ja konsulenttina ennen oman hoitolan perustamista. Oman kauneushoitolan nimi olikin jo takataskussa odottamassa kouluajoilta, sillä Sepän yrityspajalla toimin Charming IMG-20171104-WA0006Beauty nimellä. Halusin tehdä hoitolastani mahdollisimman viihtyisän, rentouttavan ja tunnelmallisen, missä mielestäni onnistuinkin hyvin. Toivon myös asiakkaideni viihtyvän tiloissa, jotka olen itse suunnitellut.

Tykkään työssäni tehdä tarkkaa työtä, ja pidänkin erityisesti kasvohoitojen, sokerointien ja kestopigmentointien tekemisestä. Nautin rentouttavien ja tuloksellisten kasvohoitojen tekemisestä ja siitä, että näen työni tuloksia. Olen erityisesti kiinnostunut kasvohoidoissa ongelmaihon hoidosta, kuten aknen, aknearpien ja vanhenevan ihon hoitomuodot kiinnostavat sekä hemmottelevat hoitokokonaisuudet joilla saan asiakkaan nukahtamaan.  Haluan että asiakkaani tuntevat olonsa rentoutuneeksi ja hyväksi hoidon aikana ja jälkeen.

Haluan palvella asiakkaitani sillä osaamisella mitä minulla jo on, ja kehittää osaamistani mahdollisimman paljon, jotta voin antaa enemmän sinulle. Kosmetologin perusopintojen lisäksi takana on erilaisia koulutuksia:

  • sokerointikoulutus (2011)josta jatkoa on tullut Pandhy’s sokerointikoulutuksella (syksy 2015)
  • ripsienpidennyskoulutus (2012)
  • volyymi ripsienpidennyskoulutus (kevät 2015)
  • kulmien 3D-kestopigmentointikoulutus (kevät 2015)
  • Pandhy’s kasvohoitosarjan koulutukset (syksy 2015)
  • CND Shellac peruskoulutus (lokakuu 2015)
  • Lash Loversin Volyymiripsikurssi (joulukuu 2015)
  • Kestopigmentointi koulutus (toukokuu 2016)
  • Medik8 sarjan koulutus (joulukuu 2016)
  • Star Lash Academyn volyymikoulutus (joulukuu 2016)
  • Swiss Colorin kestopigmentointi seminaari (toukokuu 2017)
  • Color X kestopigmentonti poistokoulutus (elokuu 2017)
  • SharpBrows-microblading koulutus (syyskuu 2017)
  • SwissColorin microblading tekniikkakoulutus (elokuu 2018)
  • IS clinicalin peruskoulutus (elokuu 2018)
  • Plasmapen by louise  walsh- koulutus (toukokuu 2019)
  • Lookx sarjan kolutus Hollanissa (heinäkuu 2019)
  • ColorX kestopigmentointi poisto täydennyskoulutus (lokakuu 2019)
  • Powder Brows tekniikkakoulutus (syyskuu 2020)

Näiden koulutusten lisäksi minulla on kokemusta erilaisista laitehoidoista ja erikoiskasvohoidoista, joiden tietämystä pystyn hyödyntämään vertaillessani eri hoitomuotoja. Toimin myös Lookxin ihonhoidon ja meikkien kouluttajana sekä Pandhy’sin ihonhoidon  ja sokeroinnin kouluttajana.

Toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi tutustumaan kauneushoitolaani ja minuun!

Tiia

Outi, Kosmetologi

Moikka, olen Outi ja olen valmistunut kosmetologiksi keväällä 2016 Jyväskylän ammattikoulusta, kosmetologin opintojen ohessa opiskelin myös ylioppilaaksi ja sain valkolakin joulukuussa 2016.

Koulutukseni:
Klassiset ripsipidennykset
Volyymiripsipidennykset
Shellac-kestolakkaus
Sokeroinnit
Pandhy’sin koulutukset
Medik8
Kuumakivihieronta
Unna Nordic
Kestotaivutukset
Comfort Zone Tranquillity Pro Sleep
LookX

Jo koulussa lemppari hoidoiksi minulle tuli kasvohoidot sekä sokeroinnit.
Charming Beautyssa olen työskennellyt 2017 elokuusta alkaen ja olen viihtynyt erityisen hyvin.
Töissä olen päässyt kouluttautumaan lisää mm. Pandhy’sin koulutukset, Medik8 sarjan koulutukset sekä LookX:in koulutus, kuumakivihieronta ja Confort Zone Tranquillity Pro Sleep -vartalohoidon jotta pääsisin vielä paremmin hemmottelemaan asiakkaitani.

Erityisesti nautin työssäni ripsien teosta, sokeroinneista ja erilaisista kasvohoidoista. Atooppisen ja kuivan ihon hoitoon suhtaudun erityisellä intohimolla, koska itselläni on atooppinen iho ja uskon pystyväni auttamaan monia atopiasta kärsiviä asiakkaitani.
Olen työssäni tarkka ja huomaavainen ja haluan aina että asiakas tuntee olonsa mahdollisimman hyväksi ja rentoutuneeksi koska olen myös itse melkoinen nautiskelija ja pidän hoidoissa rentoutumista. Haluan jakaa teille samaa hyvän olon tunnetta.
Teen meillä hoitolassa Pandhy’sin kasvohoidot, Unna Nordic kasvohoidot, sekä laitehoidot kasvoille,  ripsienpidennykset, kestovärjäykset sekä ripsienkestotaivutukset, kuumakivihierontoja ja muita vartalohoitoja, kestolakkaukset sekä jalkahoidot.
Kosmetologina haluan kehittyä ammatissani jatkuvasti ja kouluttautua mahdollisuuksien mukaan että pysyn ajan hermoilla, jotta osaisin palvella asiakkaitani ja vastata kaikkiin teidän kysymyksiinne parhaalla mahdollisella tavalla. Tule juuri sellaisena kuin olet, kanssani voit jutella taikka halutessasi voimme olla aivan hiljaa ja saat rentoutua ja ottaa vaikka päiväunet!
Nähdään pian, ❤️:llä Outi

Laura, Kosmetologi

Laura

Hei, Olen Laura

Aloitin työskentelyn Charming Beautyssä vuosi sitten. Olen aina haaveillut kosmetologin urasta, mutta tein monta vuotta töitä merkonomina ennen kuin uskalsin toteuttaa unelmani, enkä ole katunut päivääkään alan vaihdosta! ❤️
Pidän työssäni erilaisten ihmisten kohtaamisesta ja haluankin, että kanssani jokainen asiakas voi tuntea olonsa turvalliseksi ja rentoutuneeksi. Aivan parasta työssäni on kun saan asiakkaan täysin nauttimaan hoidostaan ja vaikka oikein nukahtamaan, silloin tietää onnistuneensa. Nautin eniten erilaisten hemmottelu- ja rentoutushoitojen tekemisestä mutta pidän myös esimerkiksi jalkahoidoista joissa huomaa heti työnsä tuloksen.

Haluan toivottaa kaikki tervetulleeksi minulle hoitoihin, nähdään siis hoitolalla! ❤️

Koulutukseni:

Klassiset ripsipidennykset
Volyymiripsipidennykset
Shellac-kestolakkaus
Sokerointikoulutukset
Pandhy’s- hoidot
Kuumakivihieronta
Unna Nordic- hoidot
Ripsien kestotaivutukset
Kulmien laminointi
Comfort Zone Tranquillity Pro Sleep
LookX-hoidot

 

 

 

 

 

Anita, Kosmetologi

Moikka! Olen Anita ja oon uusin Charmig Beautyn työntekijä. Olen valmistunut kosmetologiksi 2014, mutta elämäntilanne vei muiden töiden pariin ja nyt olen vihdoin taas tämän intohimoni parissa.

Asiakkaiden auttaminen ja palveleminen alusta loppuun sekä kokonaisvaltainen hyvinvointi ovat olleet aina minulle tärkeitä arvoja.
Asiakaspalvelutyötä olen tästä syystä aina tehnytkin.  Sokerointi, vartalohoidot ja kasvohoidot ovat olleet aina suosikkejani mutta innoissani odotan, että pääsen monipuolisesti teitä palvelemaan.

Nähdään hoitolalla! 🙂

 

Eira, Kosmetologiopiskelija

Moikka! Olen Eira ja opiskelen Charming Beautyssa kosmetologiksi oppisopimuskoulutuksella. Kauneudenhoito, kosmetiikka ja kokonaisvaltainen hyvinvointi ovat minulle intohimoasioita.

Haluan omalla urallani oppia näkemään ihmisen kokonaisuutena ja hoitaa myös mahdollisia iho-ongelmia tätä kautta. Hoitolassa tykkään erityisesti tehdä ripsien kestotaivutuksia, kynsiä sekä rauhallisia hoitoja joissa sekä asiakas että tekijä voivat hiljentyä nauttimaan rentouttavasta tunnelmasta.