Color X

kestopigmentointien ja microblading kulmakarvojen poisto

colorX_edited_092709_634x

Onko Sinulla pieleen menneet kestopigmentoinnit tai microblading kulmakarvat?

Haluatteko tehdä osittaisen tai täydellisen pigmentoinnin poiston? Poistaminen on aina vaikeampaa, kuin pigmentoiminen / microblaiding / tatuoiminen itse ja riippuen siitä onko toimenpiteen tehnyt ammattilainen vai amatööri. Amatööri tekee työn usein ihon syvempiin kerroksiin, tai on voinut aiheuttaa arpikudosta joilloin pigmentti on todennäköisimmin arpien alla ihossa.

Meillä on olemassa kaksi erilaista menetelmää poiston tekemiseen. Keskustelun aikana, me yhdessä mietimme kanssasi teille sopivimman menetelmän. Käymällä läpi työvaiheet ja tulokset yksityiskohtaisesti. Voit varata ajan konsultaatioon jossa käymme läpi eri vaihtoehdot ja keskustelemme mikä olisi sinulle mieluisin poisto tapa.

Hinnasto

Color light/ Color X

Kulmakarvat 149€ / 60min

Pieni alue 119€ / 30min

NaCl Liotus

Kulmakarvat tai huulet 129€ / 60min

Eyeliner tai pieni alue 99€ / 30min

Hyvin pienten alueiden hinnoittelua katsotaan tapauskohtaisesti.

Color X hoito

Meidän SC Color X takaa nopeamman poisto-menetelmän, kuin laserilla poistaminen. Myös kustannuksia voidaan vähentää huomattavasti. Toinen etu on, että itse hoitokertoja on huomattavasti vähemmän ja väripigmentit voidaan poistaa kudoksesta kokonaan. Lisäksi menetelmämme on hellävaraisempi iholle. Eikä pigmenttien hajotessa kehon lympha järjestelmään joudu pigmenttien haitallisia ainesosia. Itse hoitotoimenpide on myös vähemmän kivuliaampi, kuin laser.

Hoitojen määrä riippuu väripigmenttien tiheydestä ihossa. Mitä useammin kulmakarvoja on pigmentoitu, sitä useamman poisto-toimenpiteen ne vaativat. Sillä ei ole merkitystä, mitä pigmenttiä (tuotemerkki, värisävy) on käytetty ja kuinka vanhat pigmentoinnit ovat kyseessä.

Hoito on patentoitu kestopigmentointien ja microblading kulmien poisto-menettely, joka pystyy poistamaan kaikenlaisia muotoja ja värejä. Se perustuu fysiologiseen maitohappoon, jota elimistömme tuottaa luonnollisesti kipeissä lihaksissamme ja se haihtuu ilman jäämiä aineenvaihduntaamme. Yleensä hoito aiheuttaa vähemmän kipua, kuin itse kestopigmentointi tai microblading.

Poistettavat alueet käsitellään ensin kestopigmentointikoneella jonka jälkeen käsittelyille alueille laitetaan valittua poistoainetta.  Poistoneste aiheuttaa makrofagi soluissa reaktion ja elimistölle vieras väriaine pääsee poistumaan kudoksesta. Lopuksi poistoaine neutraloidaan.

Myöhemmin iholle muodostuu rupi, se kovettuu ja lopulta putoaa pois. Paranemisen kesto vaihtelee henkilöiden välillä ja riippuu ihotyypistä, ihon kunnosta ja immuunijärjestelmästä. Yleensä välillä 6-12viikkoa. Punoitus käsitellyllä alueella voi kestää huomattavasti kauemmin ihmisillä, joiden haavat toipuvat huonommin tai he eivät noudata jälkihoito-ohjeistusta.

Suosittelemme käsiteltyjen alueiden hoitoa arpivoiteella ruven irtoamisen jälkeen. Tällä voi nopeuttaa ihon paranemista. Liian nopeasti peräikkäin toteutetut hoitotoimenpiteet lisäävät arpikudoksen riskiä joten ihon on ehdottoman tärkeä antaa palautua toimenpiteen jälkeen. Color X Teknikko antaa asiakkaalle arvion parantumisen kestosta. Se on yleensä kuitenkin enemmän kuin 8viikkoa.

Periaatteessa jokaiset kulmat voidaan hoitaa; kuitenkin todennäköisyys arpeutumiseen kasvaa, jos pigmentoinnit tai microbladingit ollaan tehty liian syvälle ja Color X poistossa mennään samaan syvyyteen. Tällöin on parempi tehdä pinnallisempi käsittely, jolloin kudokseen saattaa jäädä vielä väripigmenttiä syvempiin kerroksiin ja se näkyy kevyenä varjona ihon läpi kirkkaassa valossa.

 

NaCl Liotus

Kestopigmentoinnit pysyvät ihossa kauniina 2-5 vuotta ja haalistuvat pikkuhiljaa ihon uusiutumisen myötä sekä imunesteiden ”huuhdellessa” pigmentointiväriä. Kestopigmentointivärit ovat vesiliukoisia ja tätä ominaisuutta käytämme hyväksi tässä poistomenetelmässä. Tarkoitus on siis nopeuttaa ihon normaalia prosessia käsitellä pigmentointi väri pois ihosta.

NaCl liotus on näistä kahdesta poistomenetelmästä hellävaraisempi. Se ei jätä ihoon juuri minkäänlaisia jälkiä. Siitä ei muodostu rupea, vain kevyttä hilseilyä tapahtuu ihon pinnalla sen uusiutuessa.

NaCl liotus ei myöskään siis ole yhtä tehokas kuin Color X vaan hoitokertoja tarvitaan 5-10, jolloin koko hoitoprosessi venyy noin vuoden mittaiseksi, riippuen halutusta lopputuloksesta.

Tämä toimenpide on hyvä vaihtoehto silloin jos halutaan vain hieman vaalentaa liian tummaksi menneitä kulmakarvoja, tai ennen uutta pigmentointia. Myös tuoreisiin pigmentointeihin tämä menetelmä voi olla hyvä vaihtoehto.