pandhy'sKauneushoitola Charming Beautysta löydät hemmottelevat kasvohoidot, joissa käytettävät sarjat ovat laadukasta Unkarilaista luonnonkosmetiikkaa.

Pandhy’s Kasvohoidot

Freshing up 35€

Kaikille ihotyypeille sopiva nopea freesaushoito kasvoille. Hoito soveltuu esimerkiksi pikaiseksi piristykseksi ennen viikonloppua, juhlia tai vaikka pikkulahjaksi ystävälle. Hoito on nopea piristys sekä iholle, että mielelle.

Noin puoli tuntia kestävän hoidon aikana kasvojen iho kuoritaan ja iholle levitetään tehoaineet. Tehoaineiden vaikuttaessa kasvoja hierotaan, jolloin kasvojen verenkierto vilkastuu saaden kasvot loistamaan tai vaihtoehtoisesti  kasvoille laitetaan ihotyypin mukaan valittu naamio joka hoitaa ihoa tehostetusti.

PANDHY’S™ Peruskasvohoidot 60 min 60€

PANDHY’S™ Purity –kasvohoito 

Tervehdyttävä hoito akneiholle sekä kipeälle, ongelmaiholle. Hoidossa iho kuoritaan ja puhdistetaan iho joko mekaanisesti tai hellävaraisemmin sokerinyytillä riippuen ihon tarpeista. Iholle levitetään ihoa ja tulehduksia rauhoittava naamio.

PANDHY’S™ Nutrissima –kasvohoito 

Väsyneen ihon intensiivinen kosteutus ja ravitseminen. Hoidossa hellitään ihoa kosteuttavilla tuotteilla, ravitaan ihoa  tehotippojen hieronnalla ja lopuksi kosteuttavan naamion ajan on hetki aikaa vielä rentoutua.

PANDHY’S™ Juvenalis –kasvohoito 

Ikääntyneen ihon kiinteytys ja juonteiden tasoitus. Hoidossa kuoritaan kuiva ihosolukko pois ihonpinnalta, hellitään sitä täyteläisellä öljylllä sekä ravitaan naamiolla.

PANDHY’S™ silmänympärysnaamio 10€

Silmienympäsrysihon juonteita tasoittava ja kosteuttava naamio.

Jokaiseen PANDHY’S™ hoitoon kuuluu kasvoanalyysi, ihonhoidon ohjaus ja kotihoito-ohjeet. Koska sinä olet tärkeä!

PANDHY’S™ Erikoiskasvohoidot

Jos viimeisimmästä kasvohoidosta on kulunut aikaa tai ihosi kaipaa hieman enemmän hoitoa, on erikoiskasvohoito juuri sinulle.

PANDHY’S™ BrightenUp Heleyttävä kasvohoito, 60min 70€

Ihoa kirkastava erikoiskasvohoito sisältää paljon c-vitamiinia, joka auttaa ennaltaehkäisemään ikääntymisen merkkejä. Hoito on suunniteltu erityisesti 30-40 -vuotiaille.

PANDHY’S™ RoseRelax Ruusu kasvohoito, 60min 75€

Tasapainottavassa hoidossa on ruusu pääosassa. Ruusu rauhoittaa, vahvistaa ja uudistaa niin ihoa kuin sielua. Ruusukvartsihieronta ja ruusunterälehtinaamio hellivät rasittunutta ihoa. Hoito rauhoittaa punoittavaa ihoa. Rentouttava ruusukvartsi hieronta saa mielesi rauhoittumaan ja stressin lievenemään.

PANDHY’S™ DeepClean Syväpuhdistava kasvohoito, 75min 79€

Epäpuhtaan ihon erikoishoito puhdistaa ja kirkastaa ihoa. Suolakuorinta ja sokerinyyteillä tehtävä ihonpuhdistus puhdistavat ihon hellävaraisesti. Tehoseerumi ja mutanaamio ehkäisevät epäpuhtauksien lisääntymistä. Iho on raikas ja kuulas jälleen.

PANDHY’S™ Luxurious Life GuaSha kasvohoito, 75min 79€

Ikääntymisen merkkejä vähentävä erikoiskasvohoito. GuaSha kivillä tehtävä tehokas hieronta elvyttää stressaantunutta ja elotonta ihoa.

PANDHY’S™ SmoothSkin Kiinteyttävä kasvohoito, 90min 90€

Aikuista ihoa siloittava ja kiinteyttävä erikoiskasvohoito on suunniteltu 45+ ihon tarpeisiin. Hellävarainen, mutta tehokas sokerihieronta vilkastuttaa pintaverenkiertoa ja auttaa soluja uudistumaan. Hyaluronihappo täyttää ihon kosteudella ja sokeripeel-off- naamio saa ihon tuntumaan jälleen napakalta.

PANDHY’S™ Cosmix 90min 95€

Cosmix-kasvohoidossa ihoasi hellitään juuri sinun ihollesi valituilla aktiiviaineilla. Yhdessä tutkimme mitä ihosi kaipaa juuri tällä hetkellä ja valitsemme 12 aktiiviaineesta sopivimmat ihosi tarpeisiin. Alkupuhdistuksen ja kuorinnan jälkeen tarvittaessa voimme tehdä kevyen puhdistuksen joko mekaanisesti tai sokerinyytillä jonka jälkeen saat rentoutua ja nauttia ylellisen tuntuisesta voiteesta kasvohieronnan ajan. Lopuksi iholle levitetään tehokas naamio kosteuttamaan, puhdistamaan ja rauhoittamaan ihoa.

PANDHY’S™ EyeCare 20min 30€

Ravitseva silmänympäryshoito poistaa väsymyksen merkit silmänympärysiholta.

Jokaiseen PANDHY’S™ hoitoon kuuluu kasvoanalyysi, ihonhoidon ohjaus ja kotihoito-ohjeet. Koska sinä olet tärkeä!

Sweet Delight 85€

Ihanan makea hetki – täydellinen rentoutus itselle tai lahjaksi!

Hoidossa kuoritaan iho, jonka jälkeen tehdään ihana sokerikasvohieronta. Hieronta vilkastuttaa lymfanestekiertoa, mikä auttaa kasvojen alueen turvotuksiin ja nesteiden kerääntymiseen.

Kasvohieronnan lisäksi hoito sisältää selän hieronnan GuaSha-kivillä. Hieronta vilkastuttaa verenkiertoa ja tuo rentoutta lihaksiin. Kasvoille hierotaan vielä tehokkaat öljyt hoitamaan ihoa sokerinaamion alla.

GuaSha -Kasvojenkohotus 95€

Hoidossa tehtävä hieronta GuaSha-kivillä on itsessään kokemus. Hoidossa saat kaksi hierontaa. Kuoriva ja kirkastava sokerihieronta kuorintana jonka jälkeen tehdään ihoa kiinteyttävä GuaSha-kivihieronta. Hieronta rentouttaa lihaksia, aktivoi kuona-aineiden poistumista ja aktivoi kollageenin tuotantoa. Lopuksi levitetään  kasvonaamio, jonka aikana voit rentoutua ja nautiskella miellyttävästä olosta.

 

sugarspa logo