Anna jaloillesi hetki lepoa ja tule kokemaan virkistävä ja rentouttava jalkahoito kauneushoitola Charming Beautyyn! Voit samalla nauttia kupillisen kahvia tai teetä.

jalkahoito

Charming Beautyn jalkahoidot:

  • Täydellinen jalkahoito 60€ aloitetaan jalkojen kylvetyksellä, jossa jalat saavat rentoutua päivän rasituksien jälkeen. Seuraavana vuorossa on kovettumien yms. poisto, jonka jälkeen jalat tuntuvat kevenneiltä. Seuraavaksi kynnet ja kynsinauhat siistitään, lisämaksusta saat värillisen lakkauksen tai kestolakkauksen kynsiin. Jalkahoidon päätteeksi tehdään jalkojen kunnon mukaan jos ennättää, lyhyt rentouttava jalkahieronta, jonka jälkeen tuntuu kuin sinulla olisi uudet jalat alla.
  • Spa-Jalkahoito 65€ Sisältää rentouttavan jalkakylvyn, jonka yhteydessä jalat kuoritaan. Kuorinnalla saadaan kuiva kuollut pintasolukko pois, jonka jälkeen levitettävä naamio pääsee vaikuttamaan tehokkaammin. Naamio on kosteuttava. Naamion vaikuttaessa siistitään kynnet ja kynsinauhat esittelykuntoon. Lopuksi tehdään rentouttava ja verenkiertoa vilkastuttava jalkojenhieronta ja näin jalat ovat rentoutuneet, virkeät ja jälleen valmiina seuraavan päivän koitoksia varten.
  • Puolentunnin jalkahieronta 35€ Sisältää alkuun nopean kylvetyksen, jolla saadaan raikas olo jaloille mikäli saavut hierontaan esimerkiksi pitkän päivän päätteeksi. Sitten vain nautit ihanan rentouttavasta jalkahieronnasta, rauhallisen musiikin helliessä mieltäsi.

– Spa-jalkahoidon yhteydessä voidaan lisäksi poistaa kovettumat vain 12€ lisähinnalla.
– Mikäli kaipaat varpaankynsiisi hieman väriä, pystytään jalkahoitoihin lisäämään myös kynsienlakkaus värillisellä lakalla 5€.
– Kestävämpää lakkausta saat CND Shellac kestolakkauksella jalkahoidon yhteydessä 35€ (45€ ranskalainen tai koristelut).
– Voit käydä ottamasssa myös pelkän shellacin varpaankynsiin tai sormenkynsiin tai vaikka molempiin!

Katsomme myös yhdessä sinulle tarpeelliset kotihoitotuotteet ja samalla neuvon, miten sinun tulisi huolehtia jalkojesi hyvinvoinnista.

Jalkahoito on erinomainen lahjaidea, sillä moni jättää jalat huomiotta, vaikka niiden päällä seistään päivittäin, rasitetaan liikunnassa ja haudutellaan kengissä, eikä raaskita käydä jalkahoidossa. Jalkojen hyvinvointi on tärkeää terveellekkin ihmiselle, mutta erityisesti perussairauksista kärsivien etenkin diabeetikoiden on tärkeätä huolehtia jalkojen kunnosta. Ehjät, terveet jalat estävät erilaisten infektioiden ja sienten pääsyn elimistöön.

Jalkahoidossa on hyvä käydä säännöllisesti, varsinkin jos jalkasi kärsivät ongelmista kuten kovettumat, känsät, halkeamat tai paksuuntuneet varpaankynnet. Kovettumat ja känsät poistetaan mahdollisuuksien mukaan, paksuuntuneet kynnet voidaan ohentaa käyttäen poraa ja halkeamien ympäriltä poistetaan kuollut paksuuntunut ihosolukko jolloin voiteetkin pääsevät imeytymään paremmin ja halkeamat eivät pääse pahenemaan.

(Huom. Mikäli et pääse hoitoon sovittuna aikana, muistathan peruuttaa aikasi viimeistään 24h ennen sovittua aikaa. Peruuttamatta jätetyistä hoidoista perimme 70% hoidon hinnasta.)