Anna jaloillesi hetki lepoa ja tule kokemaan virkistävä ja rentouttava jalkahoito kauneushoitola Charming Beautyyn! Voit halutessasi nauttia samalla kupillisen kahvia tai teetä.

jalkahoito

Charming Beautyn jalkahoidot:

  • Täydellinen jalkahoito 60€ aloitetaan jalkojen kylvetyksellä, jossa jalat saavat rentoutua päivän rasituksien jälkeen. Seuraavana vuorossa on kovettumien poisto, jonka jälkeen jalat tuntuvat huomattavasti keveämmiltä. Tämän jälkeen siistitään kynnet ja kynsinauhat. Mahdollisuutena on lisämaksusta ottaa joko tavallinen lakkaus tai kestolakkaus kynsiin. Jalkahoidon päätteeksi, mikäli aikaa jää, tehdään lyhyt rentouttava hieronta.  Hoidon jälkeen tuntuu kuin sinulla olisi uudet jalat alla!
  • Spa-jalkahoito 65€ Sisältää rentouttavan jalkakylvyn, jonka yhteydessä jalat kuoritaan. Kuorinnalla saadaan karheus sekä kuollut pintasolukko pois, jonka jälkeen levitettävä kosteusnaamio pääsee vaikuttamaan tehokkaammin. Naamion vaikutusajalla siistitään kynnet ja kynsinauhat. Lopuksi tehdään rentouttava ja verenkiertoa vilkastuttava hieronta ja näin jalat ovat rentoutuneet, virkeät ja jälleen valmiina seuraavan päivän koitoksia varten.
  • Puolentunnin jalkahieronta 35€ Sisältää alkuun nopean kylvetyksen, jolla saadaan raikas olo jaloille mikäli, saavut hierontaan esimerkiksi pitkän päivän päätteeksi. Sitten vain nautit ihanan rentouttavasta jalkahieronnasta, rauhallisen musiikin helliessä mieltäsi.

– Spa-jalkahoidon yhteydessä voidaan lisäksi poistaa kovettumat 12€ lisähinnalla.
– Mikäli kaipaat varpaankynsiisi hieman väriä, pystytään jalkahoitoihin lisäämään myös kynsienlakkaus värillisellä lakalla 5€.
– Kestävämpää lakkausta saat CND Shellac- kestolakkauksella, joka jalkahoidon yhteydessä on 35€ (45€ ranskalainen tai koristelut).
– Voit halutessasi käydä ottamasssa myös pelkän Shellac- kestolakkauksen varpaankynsiin tai sormenkynsiin, tai miksei vaikka molempiin!

Tarvittaessa saa meiltä opastusta sopivien kotihoitotuotteiden hankintaan sekä jalkojen kunnosta huolehtimiseen.

Jalkahoito on erinomainen lahjaidea, sillä jalat jäävät helposti huomiotta, vaikka niiden päällä seistään päivittäin. Jalat rasittuvat myös esimerkiksi liikuntaharrastuksissa ja kengissä. Jalkojen hyvinvointi on tärkeää terveellekin ihmiselle, mutta erityisesti perussairauksista kärsivien, kuten diabeetikoiden on tärkeätä huolehtia jalkojen kunnosta. Ehjät, terveet jalat estävät erilaisten infektioiden ja sienten pääsyn elimistöön.

Jalkahoidossa on hyvä käydä säännöllisesti. Etenkin mikäli jalkasi kärsivät ongelmista, kuten kovettumista, känsistä, halkeamista tai paksuuntuneista varpaankynsistä, on säännöllinen hoito erityisen tärkeää. Kovettumat ja känsät poistetaan mahdollisuuksien mukaan, paksuuntuneet kynnet voidaan ohentaa käyttäen poraa ja halkeamien ympäriltä poistetaan kuollut paksuuntunut ihosolukko jolloin hoitovoiteet pääsevät imeytymään paremmin ja halkeamien paheneminen voidaan estää.

(Huom. Mikäli et pääse hoitoon sovittuna aikana, muistathan perua aikasi viimeistään 24h ennen sovittua aikaa. Peruuttamatta jätetyistä hoidoista perimme 70% hoidon hinnasta.)