iS Clinicalin sivuille pääset tästä 

iS Clinical on Amerikasta kotoisin oleva farmaseuttinen ihonhoitosarja, jonka valikoimista löytyy tehokkaat tuotteet vaativaankin ihon hoitoon. iS ClinicalTuotteissa on käytetty mm.

– kasvutekijä – kupari tripeptidi-1:tä, jota löytyy lunnostaan myös ihmiskehosta, se lisää mm. kollageenisynteesiä ja korjaa kollageenin rakennetta ihossa.

– C-vitamiini – Advance+ L-askorbiinihappoa, joka pystyy taistelemaan paremmin vapaita radikaaleja vastaan sekä toimii myös yhdessä kuparin kanssa. Tämä tehokas C-vitamiinin muoto tehostaa kollageenintuotantoa ja toimii poikkeuksellisena antioksidanttina ja uv-suojana toimien samalla luonnollisena ihon kirkastajana.

Fire & Ice 85€

Sarjan tunnetuin kasvohoito on Fire & Ice -hoito, joka on julkkisten suosima red carpet -hoito.                                                              Kasvohoito on nopea n. 30 minuutin kemiallinen 21270949_2020354498230498_1315007662121253632_nkuorinta, joka ei vaadi toipumisaikaa.

Se häivyttää ryppyjä ja juonteita, saa ihon tuntumaan sileän pehmeältä ja kiinteältä sekä kiihdyttää solujen uusiutumista. Tulokset ovat kemiallisen kuorinnan tasoa, mutta kemialliseen kuorintaan verrattuna iho ei jää kuoriutumaan vaan irrotettu kuollut ihosolukko irtoaa saman tien tehden ihosta välittömästi kuulaan kauniin.
 
Tämän hoidon perustana on kahden terapeuttisen ammattilaisnaamion yhdistelmä. Ensimmäinen naamio tuo iholle kuumottavan tunteen ja kanelin tuoksun samalla kun iho saa kevyen kasvipohjaisen glykolihappokuorinnan. Toinen piparminttupohjainen naamio viilentää ja raikastaa ihoa.
 
Ei toipumisaikaa, ei ihon kuoriutumista vaan aivan ihana hoito joka saa ihosi ja aistisi uuteen eloon kasvipohjaisten vaikuttavien aineiden avulla. Sopii kaikille ihotyypeille. Iho kirkastuu ja saa kosteutta silminnähden. Kokeile ja ihastu!

 

Yhdessä tehokkaiden iS Clinicalin kotihoitotuotteiden kanssa tehokasta hoitoa:

– ikääntymisen merkkeihin

– pienentämään ihohuokosia ja tasoittamaan ihoa

– akneen ja hyperpigmentaatioon

Milloin hoitoa ei voi tehdä?

Jos sinulla on:

  • roacutan kuuri ja 6kk sen jälkeen
  • antibioottikuuri akneen ja 3kk sen jälkeen

Mikäli sinulla on ruusufinni tai ihosi on muuten herkkä tai atooppinen, ei hoitoa suositella heti ennen tärkeää tilaisuutta jos vastaavia hoitoja ei ole aikaisemmin tehty. Hoito olisi näissä tapauksissa hyvä suoritaa muutamia päiviä ennen tilaisuutta. Mikäli olet epävarma sopiiko hoito sinulle, olethan yhteydessä meihin päin, autamme mielellämme sinua ja vastaamme kysymyksiisi.