Laadukasta hierontaa Jyväskylän keskustassa, varaa aikasi soittamalla, sähköpostitse tai nettiajanvarauksesta.

Hieroja toimii itsenäisenä yrittäjänä, eli Charming Beautyn lahjakortit eivät käy hierojalle. Hierojalta voi ostaa suoraan lahjakortit hierontoihin.

Voit käydä tutustumassa Eemelin sivuihin tästä.

Eemelin hinnasto voimassa 1.9.2018 alkaen:

25min. 25€
45min. 40€
80min. 55€
110min. 70€
Teippaus 15min. 15€
Teippaukset hieronnan yhteydessä 5€.
-10% voimassa olevalla opiskelija kortilla
YHTEYSTIEDOT

Your Body
Y-tunnus 2917065-2
Eemeli Välimäki
YB.yourbody@gmail.com
0458893119

Olen nuoresta asti haaveillut omasta yrityksestä ja vuosien varrella hieronta työ on tullut minulle tutuksi. Haluan tuottaa omia palveluita ja niiden avulla ehkäistä tuki- ja liikuntaelinsairauksia jakamalla omaa ammattitaitoani. Minulla on myös vahvaa osaamistaustaa urheilusta. Olen harrastanut tavoitteellisesti yleisurheilua pienestä pitäen ja sitä kautta nähnyt ja kokenut todella paljon hierojan työtä. Kilpailen edelleen tavoitteellisesti yleisurheilun parissa.

Olen valmistunut Jyväskylän hierojakoulusta (koulutettu hieroja / urheiluhierojaksi). Olen kilpaillut ja kilpailen yleisurheilun pika- ja keskimatkoilla (200m, 400m, 800m) nuorten maajoukkue ja sm-tasolla. Saavutuksina on maajoukkuemitali, useita sm-mitaleja, sekä ystäviä ympäri Suomea, joiden kanssa on tullut tehtyä hyviä harjoitusleirejä.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!

 

Klassinen hieronta

Kokonaisvaltaista hoitoa, käyttäen hieronnan viittä perusotetta, joita ovat sively, hankaus, pusertelu, täristys ja taputus. Klassinen hieronta pyrkii rentouttamaan ja lievittämään lihaskireyksiä, kuten myös mahdollisia kiputiloja.
Klassinen hieronta
– vaikuttaa kehoon kokonaisvaltaisesti
– vilkastuttaa verenkiertoa ja lisää hapen ja ravinteiden kulkua
– poistaa kuona-aineita, avaa pieniä verisuonia ja auttaa elimistöä kuljettamaan verta puhdistettavaksi
– vähentää turvotusta
– rentouttaa lihaksia ja lievittää kipua
– parantaa nivelten liikkuvuutta
– joustavuuden palauttaminen edesauttaa myös ihokudoksen uusiutumista

Urheiluhieronta

Urheiluhieronta on erityisesti lihasta venyttävää ja muokkaavaa hierontaa. Siinä lihasta hierotaan monesta eri suunnasta pitkittäis- ja poikittaisotteilla. Klassiseen hierontaan verrattuna urheiluhieronnalla on tehokkaampi ja enemmän lihasta muokkaava vaikutus ja se voidaan mieltää osaksi lihashuoltoa. Perusotteiden lisäksi tulee käytettyä mobilisoivaa hierontaa, eli hierontatekniikoita joissa hyödynnetään liikettä. Urheiluhieronnalla on kuitenkin hyvin samat vaikutukset kuin klassisella hieronnalla ja kumpaa tekniikkaa käytetään katsotaan yhdessä asiakkaan kanssa.

Triggerpistehieronta

Triggerpiste on solmuke lihassäikeessä, jossa useat lihassyyt ovat pysyvästi supistuneet. Triggerpiste pitää lihakset jatkuvassa jännityksessä. Triggerpistekäsittelyssä keskitytään näihin lihaksissa tai lihaskalvoissa oleviin kipupisteisiin. Kipupisteet aiheuttavat tyypillisesti säteilykipua. Triggerpisteiden hoitoon käytän mm. painantatekniikkaa.

Fasciakäsittely

Fasciat eli lihaskalvot muodostavat koko kehon kattavan toiminnallisen jatkumon. Kiristynyt fascia lisää lihasjännitystä ja verenkierron heikkenemistä, mistä taas aiheutuu kipua. Fasciatekniikoilla käsitellään kalvorakenteita, jänteitä, lihaksia ja neuraalikudosta. Tarkoituksena on lisätä kudosten elastisuutta ja aineenvaihduntaa sekä palauttaa kudosten vapaa liike.

Lihaskalvossa eli faskiassa on paljon tuntohermoja ja usein esim. selkäkipu on peräisin kalvoista, eikä lihaksista. Kalvojen käsittelyllä on vaikutusta myös nestekiertoon ja täten hyödyllistä turvotuksien hoidossa. Lihaskalvoja ei voi käsitellä käsittelemättä lihaksia. Faskiakäsittelyä tehtäessä vaikutus kohdistuu aina myös lihaksiin. Fasciakästtelyssä ei käytetä öljyä tai rasvaa sillä tarkoituksena on saada aikaan kitkalla tehtävä venyttävä hieronta.

Klassisen- ja urheiluhieronnan lisäksi tietoa on erillaisista harjoittelu- ja venytys tekniikoista.  Lihasharjoittelulla pyritään vähentämään esim. lihasheikkouksista ja lihasepätäsapainosta johtuvia ongelmia. Tämä onnistuu voimistamalla tiettyjä lihasryhmiä monipuolisilla harjoittelu liikkeillä. Tärkeää on myös kiinnittää huomio liikkuvuuteen. Liikkuvuus voi heikentyä joko venyttelyn puutteesta tai jostain vammasta. Liikkuuvutta pystytään myös parantamaan yksinkertaisilla harjoitus- ja venytys-tekniikoilla. Parhaat tulokset saadaan kokonaisvaltaisella kehon huololla, jossa hieronnan rooli on suuri.

Hierontaan valmistautuminen

Hierontaan ei juurikaan tarvitse valmistautua. Hieronta alue sovitaan hierojan kanssa paikan päällä.
Hieronnan jälkeen on syytä juoda runsaasti vettä ja välttää raskasta liikuntaa.
Lievä huimaus ja päänsärky on hieronnan jälkeen mahdollista.

OTA YHTEYTTÄ

Varaa rohkeasti aikasi. Pyrimme monipuolisilla tekniikkoilla kohdistamaan palvelun juuri sinulle!