Charming Beautysta saat kauniit ja kestävät Shellac- kestolakkaukset myös erilaisilla koristeluilla.

CND Shellac kestolakkaus 45€

Koristeluiden kanssa 55€

Käsi- tai jalkahoidon yhteydessä 35€/45€

Olet varmasti tuskaillut muutamaan kertaan kiireessä lakattujen kynsien kanssa. Joudut varomaan ettei lakkaus kuivuessaan osu mihinkään ja mene kurttuun. Tai sinulla ei ole aikaa odottaa lakkauksen kuivumista, eikä lakkaus kestä kauniina muutamaa päivää pidempää. Kenties ongelmanasi on helposti lohkeilevat ja liuskoittuvat kynnet, jotka eivät pääse kasvamaan pitkiksi?

Haaveiletko kenties siististi lakatuista kynsistä, jotka näyttävät kauniilta pitkään? Rakennekynnet eivät kuitenkaan ole sinun juttusi, etkä kaipaa erityisesti pituutta omiin luonnonkynsiin?

Shellac kestolakkaus koristelulla

Shellac kestolakkaus koristelulla

Vastauksena on CND Shellac- kestolakkaus, joka kestää kynsissä kauniina 14+ päivää. Shellac- kestolakkaus on luonnonkynnelle hellävaraisempi kuin useimmat kestolakkaukset, jotka ovat usein laimennettuja geelejä. Luonnonkynnen pintaa ei viilata lainkaan, eikä Shellacin poistossa tarvita voimakkaita liuotusaineita tai viilausta, mikä voi helposti vahingoittaa luonnonkynttä. Poistoon tarvitaan vain vanua, foliota ja kynsilakanpoistoainetta, sekä 5-15 minuuttia aikaa kynsilakanpoistoaineen vaikuttamiseen. Poisto onnistuu siis tarvittaessa helposti myös kotona.

Shellac suojaa luonnonkynttä ja auttaa sitä kasvamaan, jos normaalisti kyntesi lohkeilevat. Shellac on kovempi kuin tavallinen kynsilakka, mutta joustavampi kuin geeli, mikä pitää sen kauniina myös iskuja vastaanotettaessa. Shellac pysyy kauniina jopa 14+ päivää. Parin viikon jälkeen varmasti huomaat jo kasvurajasta, että on aika mennä laitattamaan kynnet kuntoon. Voit vaihtaa väriä ja koristeita vaikka joka kerta, tai ottaa aina uudelleen lempivärisi. Aikaa yksiväriseen lakkaukseen menee noin tunti.

Shellac- kestolakkaukseen kuuluu aina myös pikamanikyyri, tai varpaankynsiä lakatessa pikapedikyyri, missä siistitään kynnet ja kynsinauhat. Näin varmistetaan, että kynsi on puhdas ja että Shellacin alle ei jää likaa tai mitään mikä vaikuttaisi pysyvyyteen.

Shellac on helppo poistaa myös kotona ja halutessasi saat ohjeet poistoon käytyäsi hoidossa. Paras tuote Shellacin poistoon on CND:n Nourishing Remover, joka hoitaa samalla kynsiä ja kynsinauhoja manteliöljyn avulla. Mikäli olet tulossa ottamaan Shellac- kestolakkauksen ja sinulla on jonkin toisen merkin kesto- tai geelilakka kynsissä, muistathan mainita siitä varausvaiheessa. Toisen merkin poistosta veloitetaan 10€ ja tähän täytyy varata myös enemmän aikaa.

Shellac ennen poistoa ja kynnet Shellacin poiston jälkeen.

Shellac ennen poistoa ja kynnet Shellacin poiston jälkeen.

Tervetuloa kaunistautumaan!