Charming Beauty tekee kauniit volyymiripset ja ripsienhuollot!

volyymiripset-timanteilla

Volyymiripset timanteilla

Volyymiripsien hinnasto:

Uudet volyymit 120€
Volyymien huolto
4vk/ muualta huoltoon tulevat 80€
3vk 70€
2vk 50€

Mitkä on volyymiripset?

Volyymiripset ovat ripsienpidennykset, jotka toteutetaan laittamalla omaan luonnonripseen viuhkana useampi ohut kuitu. Yleisimpiä paksuuksia volyymikuiduissa on 0.05mm ja 0.07mm, joita käytetään riippuen halutusta lopputuloksesta. Volyymiripset ovat hyvä vaihtoehto silloin, jos omat ripsesi ovat harvat, sillä volyymikuiduilla pystytään täyttämään hieman myös aukkoja ripsissä. Volyymikuiduista tehtävät viuhkat tehdään käsin asiakkaan mukaan ja tämän takia volyymiripsien tekoon voi mennä hieman enemmän aikaa kuin klassisten. Sen takia volyymit myös hinnoitellaan hieman korkeammalle.

Volyymipidennykset ovat nousseet suureen suosioon klassisten rispienpidennysten rinnalle. Monelle volyymiripsien luonnollisempi tuntu on yksi syy siirtyä klassisista volyymeihin. Volyymeilla saadaan halutessa näyttävämpää tai luonnollisempaa lopputulosta omista toiveista riippuen. Volyymiripset ovat myös hieman klassisia joustavammat, joten joillain ne pysyvät paremmin.

Volyymiripsien huolto:

Volyymiripsiä huolletaan samalla tavalla kuin klassisiakin. Ripsihuoltoon tullaan mieluiten kuivin puhtain ripsin parhaimman pysyvyyden takaamiseksi. Huollossa poistetaan ylikasvaneet kuidut ja lisätään uusiin kasvaneisiin ripsiin kuituja,